Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Na WGC już chyba od dawna dostępny więc co to za nowość?

A to nie widziałem:) W ogóle to firma Beta project jakoś dopiero niedawno zaczęła coś więcej robić, bo jakoś wcześniej o niej nie słyszałem. Macie jakieś opinie co do jakości ich produktów.

• 4 weeks later...
  • 5 months later...
  • 11 months later...
Posted

Witam jestem w posiadaniu Chey Tac M200 8mm http://www.frysen.nu/produkt.php?viewCategory=2&item=17180 i jestem troszkę rozczarowany myślałem jak za tą kasę będzie lepiej ale mogę się pocieszyć że można kupić bolt na co2 http://socomgear.com/english/index.php?main_page=product_info&products_id=62 co da mi 650 fps na kulce 8mm. Jeśli chodzi o wykonanie to pierwsza liga .Jeszcze nie wiem jak z lufami do nich czy są jakieś lepsze w dostępne . Ale jest warta ceny i troszkę się nadwerężyć finansowo :)

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

raczej powędruję do rusznikarza po lufę gwintowaną co poprawi na pewno skupienie jak i zasięg :icon_smile:

Kolejny tak napisany post zostanie usunięty./Didi

• 3 weeks later...
Posted

Też go mam, ostatnio kupiłem bolta CO2 ale jeszcze nie robiłem dokładnych testów - na razie chrono mi coś pokazało 380 FPS na 0,48 8mm ale to chyba jakiś błąd bo moja M4 ma 450 FPS i też pokazywało mi coś w granicach 380 FPS na 0,2g. 6mm.

Co do lufy - wątpię byś dokupił jakąkolwiek lufę do niego, a innych precyzyjnych 8mm na rynku też nie ma - podobno jedyna szansa to kupić lufę albo replikę marushina bo w nich były 8mm ale czy lepsze niż w Cheytac'u to wątpię.

Części zamiennych już też się nie dostanie bo replika nie jest już produkowana...

Te łuski od SAT są o d... rozbić - z każdym strzałem duża rozbieżność FPS.

• 1 month later...
Posted

łuska nie ma nic spólnego to problem z boltem ja rozkręciłem go i jest on z kilku części i był nie szczelny. wszystko uszczelniłem taśma teflonową i jest teraz ok ale zasięg padaczka zbyt mały