Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Mnie bardziej ciekawi, czy będzie stalowe, bo na filmiku mag wygląda na stal, ale korpus i okucia ma otarcia typowe dla alu/znalu.

Podobno to wydmuszka SWD Real Sworda z częściami WE.

Ale osobiście obstawiam że może to być też SWD od G&P (przerabiany ostry swd)...

Więc zewnętrznie na 75% szans że będzie stalowy.

• 2 months later...
Posted

Proszę pisać konkrety. Nikogo nie interesuje, czy ktoś to kupi z chęcią, czy bez chęci, oraz czy by kupił, ale już ma inną replikę.

• 2 weeks later...
Posted

Skoro z zewnątrz to jest RS, to środek powinien pasować też do skorupy Cymy. Jesli tak, to ciekawe czy WE wypuści do sprzedaży same konwersje gazowe. No ale tak czy siak, zapowiada się fajne SWD, które działa tylko latem.

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted (edited)

z targów iwa 2012 - gazowy swd Rs

jedynie cena zaporowa, ponad 1000$ ;/

pomnoz razy kurs walutowy... tyle samo placi sie za tjuning kitajskiego szajsu gorliwie wierzac, ze szajserka klub inna szmelceelka firmy piz-dzjong z 700fps w stoku bedzie miala mega zywotnosci i zasieg.....

dobrze wiesz, ze snajperwstow w asg nigdy nie bylo tanie i dobra replika kb.wyb. czy snajperskeigo konczy sie w granicach tych 3k...

Edited by johny13
Posted

Johny, zwróć uwagę że SWD RS będzie miało około 400efów w stocku, więc tuning mocowy i tak nie ominie. Z drugiej strony WE już pokazało jak umie robić repliki-zespół spustu w M14 sypie się momentalnie, nowy, poprawiony z RAT 200USD (przy cenie nowej repliki na poziomie 350USD). LOL.

Posted

Nie bądź ślimak! Liczy się klimat.

Karabin wyborowy będzie z tego dobry. Mi nie przeszkadza że większość chińskich aegów będzie miała zasięg porównywalny bądź większy z tym SWD... może mieć nawet lepszą celność.

SWD samo w sobie jest pro.

Posted

Nie bądź ślimak! Liczy się klimat.

Karabin wyborowy będzie z tego dobry. Mi nie przeszkadza że większość chińskich aegów będzie miała zasięg porównywalny bądź większy z tym SWD... może mieć nawet lepszą celność.

SWD samo w sobie jest pro.

To super z tego snajperka będzie z zasięgiem mniejszym i celnością gorszą od zwykłego aeg .

Posted

Jeśli nie wyjdzie wersja magów na CO2 (wraz ze wzmocnionymi częściami) - to pozostanie to tylko super-klimatyczną repliką do strzelania do puszek...

400fps, i 10 kulek w magu skutecznie ją dyskwalifikuje niestety z jakiejkolwiek sensownej zabawy.

... a szkoda - bo już planowałem kupno.

Posted

To super z tego snajperka będzie z zasięgiem mniejszym i celnością gorszą od zwykłego aeg .

Karabin wyborowy a snajperka to troszkę różnicy jednak jest. Tak samo jak między strzelcem wyborowym a snajperem.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...