Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

380 stóp to 115.824 metrów

Tak trudno wpisać to w googlach?

FPS'y mierzy się na 0,2g, więc jeśli interesuje Cię Twoja prędkość wylotowa, to tylko na takich ta wartość ma jakieś znaczenie.

Posted

Dziękuję wszystkim za udzielnie odpowiedzi.

Kpisz, czy fizyki w szkole nie miałeś?

Mam fizykę ale drugi rok przerabiamy co to jest v,co to s, co to t i mierzymy zależności czasu na jednostajnej prostoliniowej, także proszę o zrozumienie.

Co do linków to wpisywałem ale znalazło mi takie przeliczniki że nic nie mogłem wywnioskować.

Posted
Mam fizykę ale drugi rok przerabiamy co to jest v,co to s, co to t

O jednostkach miary mnie uczyli w V klasie szkoły podstawowej. Ale wybaczam Ci, bo właśnie spojrzałem na podstawę programową dla obecnej podstawówki i widzę, że teraz nie ma fizyki, tylko przyroda i nikt już nie uczy co to jest metr i stopa, ale w zamian za to jesteś bardziej zainteresowany światem, jego bogactwem i pięknem. W gimnazjum i liceum też widzę, że nie uczą jednostek miar, tak więc jesteś usprawiedliwiony.

Kurczę, ja dziecka do szkoły nie poślę, w domu zostanie, sam będę uczyć.

Posted

Dla jasności, jestem w drugiej gimnazjum ale przyjmuję przeprosiny.

Proszę o zamknięcie tematu czy co tam robicie.

Ale informatyke/technologię informacyjną masz od 1gim, tam zapewne uczyli jak korzystać z google, tak więc warto szukać :bialaflaga:

Twój poziom z fizyki może i jest niski, ale za to poziom lenistwa przewyższa wszystko, zaśmiecasz w ten sposób forum. :angry:

Tu masz odp. http://www.google.pl/search?q=fps++m%2Fs&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a

Na wpis w "szukaj google" "fps m/s"

Tak ! Popieram zamknąć temat :blink:

Pzdr.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...