tongpu Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 Po pierwsze, witam wszystkich, jestem z Lublina, wypowiadam się po raz pierwszy na ASG.PL, strzelam się od ok 7+ lat :) Po drugie, poszukuję firmy w Polsce z doświadczeniem w dziedzinie ASG która byłaby w stanie wykonać na zamówienie elementy zestawu drop-in mojego pomysłu. Czy ktoś ma jakieś namiary? G&H próbowałem, ale oni praktycznie przestali działać. Quote
Bart_Forrester Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 G&H działa, ale ceny i terminy odstraszają. Quote
Karmazyt Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 Pytaj na uczelniach, gdzie zajmują się tematem obróbki metali i tym podobne. Czasami pomogą, studentom zlecą na zaliczenie i tak dalej. Quote
tongpu Posted November 8, 2011 Author Report Posted November 8, 2011 Pytaj na uczelniach, gdzie zajmują się tematem obróbki metali i tym podobne. Czasami pomogą, studentom zlecą na zaliczenie i tak dalej. Próbowałem dowiadywać się na Politechnice Lubelskiej gdzie pracuję, ale z tego co wiem już nie ma tak jak za "starych dobrych czasów" gdzie pracownicy mieli dostęp do maszyn. Mnie interesuje więcej niż parę sztuk, myślę przyszłościowo co by to sprzedawać :) Quote
jogizg Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 Możesz tutaj spróbować, jednak nic nie gwarantuję. Ja z usług tego pana jestem bardzo zadowolony. http://www.neoserwis.krlicho.org/ Quote
Zambezi Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 Pisałem już na PW, tam też zapraszam. W zależności od tego co to ma być, jakie elementy itp itd. może my się podejmiemy teraz, bądź w przyszłości (parę maszyn jeszcze czeka w kolejce do zakupu, dlatego też nie wiem czy bylibyśmy w stanie, ale jak co, mamy też gdzie zlecać;) ). Quote
Recommended Posts