Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam, mam 2 problemy.

1. Posiadam cm.042s , wystrzelałem z niego 12k kulek. Na ostatniej strzelance miałem zacinke no to przeczyściłem lufę wyciorem. Wszystko ok, wkładam maga strzelam i znowu się zapchał, czyszcze i strzelam i znowu i znowu się zapycha. Kulki to P&J(nigdy nie miałem z nimi problemów) lufę wyczyściłem z piachu i różnych takich. Nigdy wcześniej nie miałem żadniej zacinki.

2. Kolega zrobił mi baterie z baterii od laptopa DELL. Mam 3 duże ogniwa (napięcie 11v chociaż strzela jak 8,4) tu moje pytanie : Czy ta batka nie rozwali mi repliki i czy nie zniszczy też ładowarki ? (ładowarka to batimex)

Z góry dziękuje za pomoc

Pozdrawiam

gewer

Posted

1.

masz moze piach w magazynkach. albo źle wyczyściłeś lufe.

2. gratulacje dla twojego kolegi ze zrobił pakiet z ogniw od kompa, dla ciebie tez oklaski za łądowanie niewłaściwą łądoawarką.

Posted

Nie ja tylko kumpel :icon_biggrin: . Mam jeszcze pytanie: Chce wymienić kable w moim AK na kable niskooporowe wraz z kostką stykową. Czy trzeba otwierać gb żeby to wymienić?

Pozdrawiam

gewer

Posted

Szym - to V.3 - nie. Nie trzeba.

Co do zacinania się kulek - po pierwsze zmień kulki, bo te się tną strasznie i to ,że trafiłeś na "dobrą" paczkę, nie znaczy ,że kolejne takie muszą być.

2. Sprawdź, czy przy czyszczeniu nie uszkodziłeś kołnierzyka gumki, lub czy Ci się nie zawinął.

Pozdrawiam.

Posted

Oj pomyłeczka z mojej strony - Szym zwracam honor. Jak Z kostką to, tak trzeba otworzyć ,ale jak widać chodziło tylko o zmiane kabli. I to też miełem na myśłi..to wtedy bez.

Pozdrawiam.

Posted

Witam, chciałbym wrócić do tego zapychania. Więc tak na dzisiejszej strzelance jak strzelałem na auto to replika się zapychała a jak na semi to wszystko ładnie śmiga. Pomóżcie.

Z góry dziękuje.

Pozdrawiam

gewer

• Create New...