Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Szukam dobrego zestawu części do GB wraz ze szkieletem i silnikiem, żeby wytrzymały sprężynę około m210. Oczywiście w grę wchodzi tylko ogień pojedynczy. Replika bazowa to HK416 AGM. Co byście polecili? Z góry dziękuje za odpowiedzi :)

Posted

Tytanowe części, najlepiej robione z domieszką adamentium. A tak na serio, to licz się z tym, że siła może być tak duża, że zacznie ci pękać lower receiver, w miejscu gdzie wchodzi przedni pin. To tak przy okazji. Było już parę takich przypadków.

Posted (edited)

1 i najważniejsze. GB, co to wytrzyma, V2, aluminium frecowane na cnc od supershoutera lub cos tego rodzaju.

2. reszta wg uznania.

3. Sugerujesz się sprężyną o oznaczeniach MS210 (zapomniałem producenta) do elektryków? ona ca ci tak na prawdę raczej coś koło 170-180m/s :bialaflaga:

Edited by zaki123
Posted (edited)

Mam taki zestaw w sr25 v2 long i uwierz że to jest nie wiele więcej niż m170 guardera no i oczywiście szybko się zbije... a części to systema magnum, tłok big dragon,głowica tłoka modify, zembatki myślę że wystarcza itu guarder, i jakaś metalowa głowic cylindra...

Edited by LogaN
Posted

Eeee tam. Zestaw pod ms210:

-Prowadnica sprężyny Systemy

-Zebatki ITU Guardera

-Tłok jaki bądź z metalowym kompletem zębów

-Zestaw BU z głowicą tłoka Modify bo jest metalowa

-Silnik Magnum

-GB co 1000 kulek nowy lub rzadziej coś lepszej klasy

-kable porządne

-bateria co się zowie

-twarda gumka HU

I gotowe.

Na początek dostaniesz potworne ilości fps, na poziomie nawet 650+ na normalnym v2. Potem sprężyna się zsiądzie w ekspresowym tempie.

• 1 month later...
Posted

czyli co 100 strzelanek koszty 150 zł ;] odpuść bo do takiej repliki trzeba mieć duże umiejętności/dobrego serwisanta w okolicy ja miałem m16 na 670 fps to koszta straszne... nie ma to sensu ;] no i odpowiedzialność ogromna