nikill Posted November 1, 2011 Report Posted November 1, 2011 Chciałbym w najbliższym czasie zakupić karabin sr25, jednakże nie mam pieniędzy na repliki od ca czy g&p. A więc mam pytanie, która replika jest lepsza sr25 a&k czy sr25 od jg ? I jeszcze jedno pytanie: słyszałem że w tych replikach zamiast zwykłego gearboxa v.2 użyto jego przedłużonej wersji. Czy można tą wersję gb lub części do niej zakupić w Polsce czy trzeba sprowadzać z zagranicy ? jak wytrzymałe są gearboxy tych firm ?
NeOcRoN Posted November 1, 2011 Report Posted November 1, 2011 Myślę że wszystkie pytania odnajdziesz jesli uzyjesz takiego cuda jak : http://forum.wmasg.pl/index.php?app=core&module=search
nikill Posted November 1, 2011 Author Report Posted November 1, 2011 (edited) Nie znalazłem tam podobnego porównania ani nic o tym gb :( Jeżeli ty takie widziałeś to daj linka. Edited November 1, 2011 by nikill
LogaN Posted November 1, 2011 Report Posted November 1, 2011 Przeglądnij tematy poświęcone obu replikom i wyciągnij samemu wnioski. Jeśli czegoś nie będziesz pewien - zapytaj. W każdym bądź razie - ten dział, to na pewno nie miejsce na takie pytania.
LogaN Posted November 1, 2011 Report Posted November 1, 2011 Wiadomość automatyczna Wątek został przeniesiony z "Broń airsoftowa i problematyka techniczna -> Karabiny wyborowe" do "Airsoftowe przedszkole -> Jestem zielony". A poza tym - dublowanie tematów jest niedozwolone.
Recommended Posts