Jacek GROT Posted October 25, 2011 Report Posted October 25, 2011 (edited) Chciałbym, aby każdy napisał tutaj coś o sobie. Oczywiście, nie mówimy tutaj ile mam kotów, czy mam dziewczynę itd... Wrzucę pewien szablon i chciałbym abyśmy na nim się wzorowali. Oczywiście, nie jest to obowiązkowe, każdy podaje ewentualne dane o sobie zupełnie dobrowolnie. Więc zaczynam: Imię i nazwisko: Jacek Rok Rocznik: 90' Miejsce zamieszkania: Gorzów Ekipa: GGRS Gorzów Funkcja: D-ca / operator Broń główna: kbk wz.96 Beryl Umundurowanie: wz.93 leśny Hobby: militaria, kobiety, piwo, sztuki walki i oczywiście ASG :) Coś o sobie: [...] - to wszystko ;p No, a oprócz tego to serwisuje repliki. Uwielbiam gb v.3 i kałaszki <3 Zdjęcie: Edited October 25, 2011 by Jacek GROT Quote
Tomek_GGRS Posted October 25, 2011 Report Posted October 25, 2011 Mam zaszczyt być drugi :icon_biggrin: Imię i nazwisko: Tomasz Wojdat Rocznik: 1991 Miejsce zamieszkania: Gorzów, lecz pochodzę z Torunia Ekipa: GGRS Gorzów Funkcja: Z-ca D-cy / operator Broń główna: kbk wz.96 Beryl Umundurowanie: wz.93 leśny Hobby: Militaria i kobiety, IIWŚ. Coś o sobie - jestem fajny :icon_biggrin: Sorki, nie mogę dodać fotki, jakieś błędy mi wyskakują. Quote
marcinpmi Posted October 25, 2011 Report Posted October 25, 2011 Imię i nazwisko: Marcin Sulej Rocznik: 91' Miejsce zamieszkania: Międzychód Ekipa: G.O.R. Międzychód Funkcja: D-ca / operator Broń główna: M4A1 + aimpoint Umundurowanie: wz.93 leśny Hobby: militaria, piwo, kobiety, piwo, piwo, kobiety, ASG, piwo, piwo, wojsko, gitarka i charczenie w iście szatańskim stylu w Mortal Sanctuary Coś o sobie: chyba jednak Internet zrył mi za bardzo beret, więc nie będę się tu rozwijać nad moja psychiką Zdjęcie: Quote
dextermorgan Posted October 25, 2011 Report Posted October 25, 2011 (edited) Imię i nazwisko: Bartosz Knysz Rocznik: 85' Miejsce zamieszkania: Gorzów Ekipa: G.G.R.S. Gorzów Funkcja: operator Broń główna: M4 RIS Aimpoint (w planach zmiana uzbrojenia na kbk wz.96 Beryl <3 ;*** ) Umundurowanie: wz.93 pantera leśna Hobby: piłka nożna; sędzia piłki nożnej, militaria; ASG, fotografia cyfrowa, książki; literatura faktu, Policja Coś o sobie: jak reszta wstydziochów napiszę tylko tyle, że ... o. Co jeszcze? Czy dupę mam za***istą? Nie wiem czy się godzi pokazać w internecie. Ale mam. Wy***wną. Poniekąd. Edited October 25, 2011 by dextermorgan Quote
jezyk86 Posted October 26, 2011 Report Posted October 26, 2011 (edited) Imię i nazwisko: Chomski Przemysław Rocznik: 1986 Miejsce zamieszkania: Gorzów Wlkp. Ekipa: GGRS Gorzów Funkcja: Medyk Broń główna: MP5 Umundurowanie: wz.93 leśny Hobby: Militaria i, IIWŚ. Edited October 26, 2011 by jezyk86 Quote
_nonejm_ Posted October 26, 2011 Report Posted October 26, 2011 Imię i nazwisko: Bartosz Grzegolec Rocznik: 91' Miejsce zamieszkania: Gorzów Ekipa: GGRS Gorzów Funkcja: operator KM Broń główna: m249 mk 2 // kbk AKM 47 Umundurowanie: wz.93 leśny Hobby: fotografia, grafika komp., film, ASG, Zdjęcie: Quote
Sab93 Posted October 26, 2011 Report Posted October 26, 2011 Imię i nazwisko: Sebastian Robotycki Rocznik: 93' Miejsce zamieszkania: Gdynia Ekipa: G.O.O.D. Funkcja: D-ca / operator Broń główna: kbk wz.96 Beryl Umundurowanie: wz.93 Pantera Leśna / Pantera Pustynna Hobby: ASG, Współczesne jednostki WP, Techniki CQB/MOUT, Taktyka zielona oraz ogólnie Militaria, Motoryzacja, Tuning, F1, Rower, Foto/Video, Komputery. Coś o sobie: ... i to by było chyba na tyle. :icon_razz2: Zdjęcie: Quote
Miles55 Posted October 26, 2011 Report Posted October 26, 2011 Imię i nazwisko: Borys Balicki Rocznik: 92' Miejsce zamieszkania: Gorzów/Kłodawa (obecnie siedzę w Szczecinie - Studia) Ekipa: GGRS Gorzów Funkcja: operator Broń główna: kbk wz.96 Beryl Umundurowanie: wz.93 leśny Hobby: kobiety, broń, ASG, wypady ze znajomymi, podróże, DJ, siatkówka, boks ;) Coś o sobie: hym... trudno tak w kilku słowach. Trzeba mnie po prostu poznać :D Foto: Quote
tokar92 Posted October 28, 2011 Report Posted October 28, 2011 (edited) Imię i nazwisko: ŁÓkasz Tokarski Rocznik: 92 Miejsce zamieszkania: Drezdenko Ekipa: GGRS Gorzów Funkcja: operator Broń główna: kbk wz.96 Beryl Umundurowanie: wz.93 leśny Hobby: militaria, kobiety, piwo, ASG, II WŚ, wypady z kadrą :), Filmy, imprezy, muzyka Coś o sobie: jestem fajniejszy od Tomka ;P Edited October 28, 2011 by tokar92 Quote
PaNiCz Posted November 10, 2011 Report Posted November 10, 2011 Imię i nazwisko: Piotr Arkit (Panicz) Rocznik: 90 Miejsce zamieszkania: Bogdaniec Ekipa: GGRS Gorzów Funkcja: operator Broń główna: kbk wz.96 Beryl Umundurowanie: wz.93 leśny Hobby: Chyba militaria... Coś o sobie: 182cm; kastanowe włosy; oczy piwne; szczupły; jasna karnacja; małe ciemne plamy na skórze, które są związane z genetycznie uwarunkowanym szybszym tempem syntezy melaniny przez melanocyty(czyt. piegi); przyjacielski(?)...przynajmniej się staram.xD ogólnie to jestem. Żartobiliwie nazywany "Taktycznym Piotrem". Coś więcej o mnie można się przy piwie dowiedzieć... xD FOTO: Quote
mg34 Posted November 29, 2011 Report Posted November 29, 2011 Imię i nazwisko: Michał Adamowicz Rocznik: 88' Miejsce zamieszkania: Rumia / Gdynia Ekipa: w trakcie tworzenia Funkcja: operator / mechanik Broń główna: kbk M4A1 & M203 , planowany wz.96 Umundurowanie: wz.124 i wz.127 w kamuflażu Pantera Leśna , CIRAS olive ,hełm PASGT Volver [ jako wz.2005 ] Hobby: militaria, muzyka , książki , silniki okrętowe , broń biała i palna :) Coś o sobie: mechanik okrętowy , rzadko w kraju niestety . Swego czasu członek Morskiego Związku Wojskowego w Gdańsku . Obecnie student AM Gdynia dzięki czemu posiadam stopień podoficerski MW. PAsjonat zlotów militarnych w Bornym Sulinowie. Uparty i bezczelny. Quote
Spider87 Posted July 9, 2012 Report Posted July 9, 2012 (edited) Skoro już zostaliśmy oficjalnie przyjęci do F.R.W.P. to pozwolę sobie napisać coś o sobie ;) Imię i nazwisko: Wojtek Pajor Rocznik: 87' Miejsce zamieszkania: Łódź Ekipa: B3 - Be Free Funkcja: operator Broń główna: kbk wz.96 Beryl Umundurowanie: wz.93 leśny i pustynny Hobby: militaria, kulinaria, ASG, muzyka, filmy, bilard, jazda samochodem. Coś o sobie: Na co dzień uśmiechnięty, pozytywnie nastawiony do życia, lubiący czasami poczuć adrenalinę. Z zawodu kucharz i technik żywienia, nie pracuję w zawodzie ;p Do tej pory wykonywałem różne prace, od trucia robali po produkcję uszczelek do Airbusów ;p hehe W razie jakichkolwiek pytań zapraszam na gg :D Zdjęcie: Edited July 9, 2012 by Spider87 Quote
=NAS= Posted July 9, 2012 Report Posted July 9, 2012 Imię i nazwisko: Konrad Łapiński Rocznik: 85' Miejsce zamieszkania: Łódź Ekipa: B3 - Be Free Funkcja: Dowódca / Operator Broń główna: kbk wz.96 Beryl Umundurowanie: wz.93 leśny i pustynny Hobby: militaria, ASG, Produkcja filmów , Freeride Downhill . Frestyle motocross, film ,modelarstwo, wszelki sport. Coś o sobie: Pozytywnie zakręcony w kierunku sportu i pasji , czerpie z życia ile się da. Słucham rad i służę rada, jeżeli tylko potrzeba. Na co dzień Pracownik Banku z zawodu handlowiec i niedoszły Prawnik. ASG stało się stylem życia jak kiedyś Motocross i DH , sport pozwala odetchnąć od codziennej monotonii życia. Pozdrawiam: Quote
sosna9011 Posted July 10, 2012 Report Posted July 10, 2012 Imię i nazwisko: Mateusz Sosnowski Rocznik: 90 Miejsce zamieszkania: Łódź Ekipa: B3 - Be Free Funkcja: Dowódca/Operator/Medyk Broń główna: kbk wz.96 Beryl Umundurowanie: wz.93 leśny i pustynny Hobby: Militaria, ASG, Historia, Muzyka, Film, Podróże, Sport Coś o sobie: W życiu codziennym stawiam cel i dążę do niego. Nie rzucam słów na wiatr. Pozytywnie nastawiony do drugiego człowieka. Uczciwy, a przede wszystkim patriota, który zawszę będzie nosił orzełka w sercu. Na co dzień pracuje jako Instruktor w dziale Kontroli Jakości na produkcji. Zdjęcie: Quote
Recommended Posts