sidor95 Posted October 25, 2011 Report Posted October 25, 2011 Witam !!! Otoz zastanawiam sie czy w tych zebatkach mozna uzyc tłoka z zebami o normalnej szerokości ? Jezeli nie to jaki tłok do nich wybrac ? Bedzie pracował przy sprezynie sp150 guardera na auto. Quote
Ryba1993 Posted October 25, 2011 Report Posted October 25, 2011 Do tych zębatek pasują tylko tłoki typu Half Teeth.A jeśli chodzi o tłok to kup coś z pełną metalową listwą zębatą np BFT,JBU lub Deep Fire nie polecam Systemy,Guardera,CA,Madbull-a,Elementa. Quote
sidor95 Posted October 25, 2011 Author Report Posted October 25, 2011 Mysle nad tym : https://www.taiwangun.com/gearboxy_oraz_ich_czesci_tloki/wzmocniony_tlok_z_15_stalowymi_zebami_o_zwezonej_szerokosci_shs-2285.html Spiłowac do polowy przedostatni zab i powinno hulać :P Quote
rumak Posted October 25, 2011 Report Posted October 25, 2011 Weź człowieku poczytaj trochę a nie piszesz jakieś majaki, nie mając tak na prawdę pojęcia co w ogóle piszesz :bialaflaga: Quote
sidor95 Posted October 26, 2011 Author Report Posted October 26, 2011 Znaczy ze co ten tłok nie bedzie pasowac czy jak ? Bo nie mam pojecia co zle napisalem. Quote
Trzmiel Posted November 7, 2011 Report Posted November 7, 2011 Polecam Ci tłoczek poliwęglanowy guardera. U mnie chodzi już od prawie 2 lat na SP170 @650fps, również testowo na auto. Najlepszy tłok jaki miałem. Jako alternatywa może być JBU (pom + stalowe zęby) lub BD. Wcześniej poleciłbym Ci jeszcze shs'a ale ostatnio trafiły mi się dwa które poszły niemal od razu. I co najważniejsze, nie kupuj tłoka DF - równie dobrze możesz wyrzucić pieniądze, dupy urywają się od samego patrzenia. Tylko pytanie po co Ci tak wolne zębatki i auto?! Quote
Recommended Posts