Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam. Polecil by mi ktos jakis najcichszy silnik do gb.v2 ? Usiluje wyciszycz moja emke z gb G&G. Niestety silnik z CA skutecznie uniemozliwia mi uszyskanie optymalnego efektu

Posted

W porownaniu silnika CA z G&P m120 , na youtube nie slychac wyraznej roznicy. Dodam ze posiadam stockowy gearbox G&G oprocz silnika CA i zespolu cylinda G&P. Zebatki szkielet i reszta G&G.

Posted

Silniki TM są najcichsze. Aczkolwiek to nie silnik sam w sobie hałasuje, lecz zębatka osi silnika z zębatką silnikową. Na dniach nagram Ci audio jak u mnie chodzi silnik CA:)

Posted

Lukira, byl bym wdzieczny za filmik :) Cos probowalem podkladkowac, jest troche ciszej. Jednak nie mam zbyt duzego doswiadczenia w podkladkowaniu. W weekend oddaje replike do naszego "magika", moze cos zdziala :)

Posted

Słyszycie różnicę w głośności pracy silników, pracujących w replice ? nieźle ! Jaka jest różnica ? 0.1 sona ? Myśle ,że głośniej tak czy inaczej tłok uderza wiec co za różnica jaki silnik ? Większe znaczenie ma spodkładkowanie zębatek.

Pozdrawiam.

Posted

Kolego lukira, jakie zębatki tam posiadasz? Widzę, że silniki inne, tak z ciekawości pytam, bo mam kolekcję lipoli i na 7,4V i M170 :E mam "tylko" 490 rpm na ciągłym.

Wieczór jest i mi się "pokiełbasiło" wszystko stawiam, że masz tam M120. Dlatego tak ładnie ciągnie, szukam złotego środka... Karabin na 600+ fps + 21 rps to zabójstwo :E