Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam, sądze iż temat był wielokrotnie poruszany, podobnie jak temat mojej repliki- Cm.028 którą na pewno każdy zna. Odpowiadając wszystkim na posty " temat był, poszukaj" mówię, że szukałem- nie znalazłem odpowiedzi. Chce kupić magazynek, nie hi-cap. Znalazłem dosyć korzystną ofertę na allegro. Tutaj nasuwa się moje pytanie do Was. Czy będzie on pasował do mojej repliki?

http://allegro.pl/promocja-metalowy-magazynek-low-cap-ak-68-kulek-i1873444723.html

Oprócz tego szukam jakiegoś sklepu w którym dostane tanio Low/Real/Mid capy do CM.028. Pomożecie? Dzięki.

Edited by Grzesiek_SAS
Posted

Możliwe, że trzeba będzie przypiłować zaczep, ale ogólnie powinny być ok. Swojego czasu były magi u Krakmanów, ale chyba się skończyły. Napisz do nich kiedy będą mieli dostawę.

Posted

Zapewne będzie. Lepiej byłoby kupić 1 i sprawdzić czy pasuje. Jak pasuje - kupić więcej. Jak nie - sprzedać/zwrócić.

Jak nie będą pasowac to po co sprzedac/ zwrócic - nie lepiej dopasowac ?

Posted

A macie jakieś na miary na pasujące? A, zapomniałbym. Z jakich firm będą pasowały? Boyi? KA? CA?

Cymy. I TM. Ale podszlifowanie zaczepu to naprawdę nic trudnego. Bierzesz pilnik i piłujesz tak aby grubość zaczepu była taka jak w oryginalnym magu.