MyN3 Posted October 9, 2011 Report Posted October 9, 2011 Witam. Zastanawiam się nad zakupieniem tej repliki jednak chciałbym się dowiedzieć co jest w środku a konkretnie chodzi o replikę http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_241_253&products_id=4770&name=ASG_-_G36C#!prettyPhoto Niestety nie mogę znaleźć informacji co siedzi w środku.. Znalazłem gdzieś informacje że jest to JG czy to prawda ?? Jeśli tak to która wersja ? Quote
LogaN Posted October 9, 2011 Report Posted October 9, 2011 ASG (Action Sport Games) jest znane głównie z 'rebrandowania' replik innych firm. Tak jest też najprawdopodobniej w tym przypadku, gdyż opis repliki wskazuje na JG (370 FPS i akumulator 8,4V 1100mAh). Pozdrawiam. Quote
Bart_Forrester Posted October 9, 2011 Report Posted October 9, 2011 Są to starsze wersje JG, te ze świecącym body. a przynajmniej jeszcze pół roku temu tak bło. Quote
MyN3 Posted October 9, 2011 Author Report Posted October 9, 2011 No i dziękuje panowie potwierdziliście moje domysły :) Quote
Recommended Posts