therifleman07 Posted October 8, 2011 Report Posted October 8, 2011 Witam! Wiem ,że kilka już takich tematów było ,lecz z każdego wniosek był jeden- drewna do SWD nabyć można tylko na allegro i od G&H. Moje pytanie jest takie- czy jest ktoś kto to zrobi lub wie kto to robi do 150 zł? Karabin to SWD A&K.
wiciok Posted October 8, 2011 Report Posted October 8, 2011 (edited) Jak ci za drogo, to sobie sam zrób - nawet temat o tym jest, wystarczy tylko sobie poszukać. Można też pomalować plastik tak, żeby udawał drewno. Jeśli zrobi się to odpowiednio dobrze, to efekt będzie całkiem, całkiem - a cena znikoma. Edited October 8, 2011 by wiciok
Bart_Forrester Posted October 8, 2011 Report Posted October 8, 2011 Czekaj na allegro aż ktoś będzie klinskyego odsprzedawał - ja swoje puściłem za 150 chyba właśnie.
zaki123 Posted October 9, 2011 Report Posted October 9, 2011 (edited) ja okleiłem okleiną i wygląda ładnie ale trochę za jasną dobrałem i spaliłem przy tym jedną suszarkę. Potem przesiadłem się na żelazko i wyszło cacy. Czas pracy ok 4h ale robiłem to pierwszy raz i nie chciałem na odwal. Raczę zaczynać i góry i skończyć na dole, Paski układałem na wzdłuż. Najtrudniej jest zrobić dół przy body. Wieczorem mogę foty dać. Edited October 9, 2011 by LogaN
Recommended Posts