Kuodek Posted October 6, 2011 Report Posted October 6, 2011 Witam wszystkich. W ostatnie wakacje zakupiłem w USA replikę karabinu we m14. Podczas gdy moja rodzinka chciała go wysłać, w firmie wysyłkowej powiedzieli że tego nie zrobią, ponieważ jest to replika gazowa, nie elektryczna. Od razu mówię że tę replikę kupiłem bez żadnych problemów w USA i również w polsce jest ona łatwo osiągalna. Czy jest może ktoś kto by mógł pomóc mi z tym problemem ponieważ na replice bardzo mi zależy, a na nową po prostu nie mam pieniędzy. Wszystkim z góry bardzo dziękuję. Quote
grzesio93 Posted October 10, 2011 Report Posted October 10, 2011 Może troche głupie... ale co jakby rozebrać i posłać w paru paczkach?... Quote
Kuodek Posted October 20, 2011 Author Report Posted October 20, 2011 Tak, wysyłam polamerem gdyż jest najtańszy, podczas gdy wysyłka ups jest 2 razy droższa. Pozatym, na forum amerykańskim napisali mi żeby karabin właśnie rozebrać, "zataśmować" i nie mowic że to jest karabin. Kolejna próba w poniedziałek, trzymajcie kciuki! Quote
Recommended Posts