Zacniak Posted September 28, 2011 Report Posted September 28, 2011 Witam. Posiadam replikę sig 552 (jg 082) . Zabawę z ASG rozpocząłem wiosną tego roku , ale 360 fps (prawdopodbnie) to niewiele , więc nasuwa się pytanie , czy mam replikę stuningować (do 300 zł) , czy kupić używaną lepszą (do 500 zł) ? Z góry dziękuję . Quote
Jacek GROT Posted September 28, 2011 Report Posted September 28, 2011 (edited) Kup preckę i gumkę HU. Pobaw się w uszczelnienie. Jeśli to nie będzie wystarczyć, możesz pobawić się w silniejszą sprężynę, lepszą batkę, głowicę tłoka, uszczelnooną dyszę itd. Pamiętaj że preckę zawsze sobie możesz zostawić... Kupując giwerę do 500zł też będziesz musiał w nią trochę kasy wsadzić. Zaczynając grzebać w replice, będziesz później robić to cały czas. Kumpel ma takiego samego siga jak Ty już od około 3 lat- nic w nim nie robił, przemielił kilkadziesiąt tysięcy kulek i dalej ładnie leci. Pamiętaj też że nie liczą się FPS-y lecz umiejętności. Edited September 28, 2011 by Jacek GROT Quote
Zacniak Posted September 29, 2011 Author Report Posted September 29, 2011 Dzięki Przydadzą mi się twoje info PS: Replike kupiłem używaną , ma 3 lata :icon_biggrin: Quote
lukira Posted October 8, 2011 Report Posted October 8, 2011 Za 300pln w chińczyku idzie zdziałać cuda:) Jak chcesz listę części, które bym tam wsadził to pisz na PW :) Quote
Recommended Posts