booze32009 Posted September 26, 2011 Report Posted September 26, 2011 mam glocka 2 miesiace i mam problem. Kiedy strzelam zamek nie cofa sie tylko drygnie i nie syfonuje mozna strzelac tylko za karzdym razem trzeba odciagac zamek raz na 30 strzalow strzeli prawilowo i wyglada jak by bylo za male cisnienie czesc nr 24 jest cala wszystko jest w porzadku tylko niewiem co jest grane ? Quote
kosteQ86 Posted September 26, 2011 Report Posted September 26, 2011 Jak masz gwarancje to odsyłaj. Pierwsze co to trzeba przeczyścić i zobaczyć czy coś nie jest nadmiernie zużyte bądź uszkodzone. zerknij na blokadę magazynka, zdarza się tak że jak jest zużyta to magazynek się słabo uszczelnia z cylindrem i objawy są takie jak u Ciebie. Ja dodam od siebie że mam glocka 17 ksc i przeleciało przez niego jakieś 3000 kulek i nic mu nie jest. Nie cackam się z nim, jak mi podczas strzelanki się zapiaszczył to polałem wodą i dalej śmigał:) TM'a też mam od niedawna, jest lepiej wykonany to fakt, ale nie ma się czym podniecać, zasięg podobny do KSC Problemem nawet w TM wg. mnie jest to że na kulkach 0,25g nie da się ustawić dobrze hop-upa, albo to ja mam jakiś problem z gumką. Quote
Recommended Posts