Puchacz79 Posted September 19, 2011 Report Posted September 19, 2011 Witam, musze kupić nowy pakiet (G36C) bo stockowy padł, zastanawiam się nad następującymi: VD Power King Arms G&G Firefox Ewentualnie ten ale nie wiem czy będzie pasował: Strike Systems Pakiery o podobnej pojemności tylko której firmy wybrać. Wszyscy chwalą Sanyo i GP ale takowych nie znalazłem. O Firefox opinie są różne, jedni chwalą inni ganią. A co z pozostałymi? W LiPo na razie nie chce się pchać. Quote
Traker Posted September 19, 2011 Report Posted September 19, 2011 Strike systems to jest tandeta, z doświadczenia wiem, najlepiej jakiś modelarski może, turnigy z tych tańszych. Wyjdzie taniej niż te wszystkie niby dedykowane do asg... Quote
you-dash Posted September 19, 2011 Report Posted September 19, 2011 Firefox tak jak już pisałeś, jest różnie oceniany. Ja miałem 2 z czego jeden działał całkiem dobrze (tylko pojemność ewidentnie była niższa) a drugi to jakaś padlina, nie mógł naciągnąć M100... King Armsa mogę polecić, miałem 2: 9,6V i 10,8V. Oba sprawowały się bardzo dobrze, długo trzymały, rof i reakcja na spust też były ok. 9,6V mi się "wylał" ale chyba dlatego, że męczyłem go dalej jak już nie miał siły i potem zostawiłem go na miesiąc :P Quote
Bart_Forrester Posted September 19, 2011 Report Posted September 19, 2011 Przekonaj się do lipo. Nie gryzą. I nie wybuchają w kolbach, jak to niektórzy myślą. :P Quote
Fedajkin Posted October 4, 2011 Report Posted October 4, 2011 Dokładnie, daj się przekonać do lipo bo to bardzo opłacalna i rozsądna przesiadka. Lipol 7,4 1200mAh to koszt do 40 złotych za coś ze średniej półki co sprawdzi się doskonale w asg. Za 60 złotych mamy już 7,4 2200mAh wymiarów nimha o ośmiu ogniwach i ona wystrzeli co najmniej 2k kulek. Akurat kończy się sezon więc odłóż sobie po 50 złotych na miesiąc i w nowym roku masz lipolke i ładowarke (w sumie jakieś 200 złotych wraz z wtyczkami porządnymi a nie tamiją) Quote
MarinesPL Posted October 4, 2011 Report Posted October 4, 2011 Do giety wchodzi 7,4V 1800 mAh. Ładowarka PowerBeana plus lipo turnigy albo zippy, to koszt 130 zł, a strasznie opłacalne. Quote
Perski102 Posted October 4, 2011 Report Posted October 4, 2011 Zdecydowanie bierz lipo , i bez gadania :wink: Quote
Recommended Posts