AKTG Posted September 13, 2011 Report Posted September 13, 2011 Witam! Czy wie ktoś skąd mogę dorwać te kulki w ww granacie Madbulla? Podczas czyszczenia jedna z tuch kulek wypadła mi i nie chce dać się znaleźć :/ Jako że nigdzie nie znalazłem zestawu naprawczego zwracam sie z tym kłopotem do innych użytkowników tych granatów. Pozdro AKTG Quote
Guest Brit Posted September 13, 2011 Report Posted September 13, 2011 Sklep z łożyskami. Tylko musisz zmierzyć suwmiarką którąś z pozostałych kulek. Quote
pat1985 Posted September 13, 2011 Report Posted September 13, 2011 Kulka ma bodajże 3mm średnicy, kolega kupował takie gdzieś przez internet w fabryce łożysk czy jakoś tak. Za woreczek takich zapłacił grosze a teraz przynajmniej mu już nigdy nie zabraknie. Nie pamiętam dokładnie ale ta hurtownia/zakład był chyba w Opolu. Quote
AKTG Posted September 13, 2011 Author Report Posted September 13, 2011 Dzięki za rade, jurro rusze na łowy :p Quote
Recommended Posts