Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

[Oficjalny] Beryl [Łucznik / Taktyczny / Ares]

Recommended Posts

• Replies 310
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Osobiście zakupiłem akumulator Li-Po 1200mAh 11.1V 20C [Firefox] i jak każdy stick pasuje idealnie. Jedyny mankament to przerobienie wtyków z mini na T-deans (wtyki z przesyłką na allegro znalazłem za 3 zł...). Wrażenia co do samego karabinu porównując go do ostrego odpowiednika z którym też mam doczynienia są ogólnie bardzo pozytywne i opisałem to w poście nie co wcześniej na 1 str. Co do szyny picatinny nad komorę zamkową i pozostałymi dodatkami dedykowanymi do Beryla ASG proponuje się wstrzymać, z mojej telefonicznej rozmowy z taktycznym wynika, że na dniach powinny się ukazać w ich ofercie.

• 3 weeks later...
Posted

buzzerek już raczej nie wejdzie.. Nie próbowałem go wkładać ale paczając po wymiarach to trochę lipo..

jeśli ktoś włożył go pod pokrywkę z batką to proszę mnie poprawić.

Posted (edited)

Dzisiaj odebrałem maila, że aku i szyny mają być dzisiaj do zakupu także może coś z tego będzie.

Witam

W dniu dzisiejszy będzie dostępna do repliki Beryl ASG szyna nad pokrywę

komory zamkowej oraz dedykowane akumulatory. Szynę oraz aku będzie można

zakupić w różnych wariantach cenowych wg zestawu. Zainteresowanych proszę o

kontakt.

Pozdrawiam

GMG S.C.

Grzegorz Niciński

Edited by rambo0072
Posted

Śmiać mi się chce. Najpierw chór dur będą pasowały części od ostrego. A teraz wypuszczają szynę za 290zł specjalnie do airsoftowej wersji beryla no bo ostra jednak nie pasuje...

• 3 weeks later...
Posted (edited)

podobno promocja jest i 29 za sztukę jak przyjdzie większa dostawa będą po 50zł

przerabiał już ktoś szynę od ostrego?

Edited by paruff
Posted

A teraz wtrącę 3 grosze ;]

Magazynek - problemy z podawaniem kulek < zacinał się > jeśli ktoś ma podobny problem - wystarczy rozebrać maga i rozgiąć trochę sprężynkę od zębatki która się podkręca - jeśli to nie wystarczy - spiłować to kółeczko , które jest na tej sprężynce ;] - włala ! i magazynek podaje jak piorun :P

Co do magazynka - porównałem z hi capem od cymy do 47'mki - cymowski w środku wygląda na lepiej wykonany <prócz sprężynki wymienionej wyżej>

Co do wad - atrapy kołków - ja już zgubiłem atrapę znad spustu po prawej stronie , poza tym atrapy nitów pod szczerbinką też lubią wypadać :P <u mnie już klejone ... wrrr ... >

Co do upgradu :P

wrzucone 135 promyka , gumka systema energy , i precka madbull 509 - na 0,28 KA - na jakieś ok 50 - 55 m bez problemu punktowana sylwetka - tyle że z profilu :icon_razz2: ogólnie - bardzo przyjemnie ;]

Dorwe chrono - to napisze ile wyciąga w takiej konfiguracji

Pozdrawiam

Posted (edited)

Pytanie z dziurkami czy bez - bo jeśli z dziurkami - to za bardzo do przeróbki się nie nadaje - z tego co rozmawiałem z tokarzem - jeśli bez - można śmiało nitować.

Bynajmniej tak mi powiedział ze spojrzenia na ilustracje.

Edited by Marrtinez
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

kto wie gdzie dostać śrubke imbusową do berylka tą pod muszkę? bo jak kupiłem to już cholery nie było... a standardowa kolba ma jeden plus i jeden minus: wygląda i jest zajebiście solidna, ale złożona niestety w najmniejszym nawet stopniu nie trzyma sie w normalnym położeniu. Wystarczy że przechyle replikę w prawo to już kolba opada ( zaznaczam że nie szarpie ani nic w tym stylu, poprostu leciutko leciuteńko przechylam, a ona opada). I to mnie boli... a magazynek ŻAL.PL - skorupa ze szczękami wyjebista, ale środek gorzej niż gówno. Zacina sie, nie podaje nieraz kulek. Już moja cymka 036 ma lepszy magazynek :/