Nitro Posted September 6, 2011 Report Posted September 6, 2011 Witajcie.Wie ktoś może z was jak otworzyć pmaga magpulla w wersji ekonomicznej?sprężyna mi się w nim zacięła i nie mam zielonego pojecia jak go otworzyć.Z góry dzięki za odpowiedź Quote
kosteQ86 Posted September 6, 2011 Report Posted September 6, 2011 Tam u góry maga masz kółeczko z napisem 30 albo 70:) powinno dać się przekręcić i w ten sposób uwolnisz sprężynę, mówię powinno bo mi to kółeczko odpadło i sprężyna wystrzeliła:) pozdro kostek Quote
Bieniekk Posted September 6, 2011 Report Posted September 6, 2011 (edited) Przy rozkładaniu musisz uważać, żeby właśnie sprężyna z kółeczkiem które przekręcisz nie wystrzeliła w kosmos. Edited September 6, 2011 by Bieniekk Quote
slepy Posted September 7, 2011 Report Posted September 7, 2011 Nie wiem jak teraz, ale stare Pmagi ekonomiczne te kółeczka miały bodaj wklejone i nie było możliwości ich przekręcenia... Robiliście takie zabiegi dokładnie w tych magazynkach czy tylko teoretyzujecie na podstawie innych magazynków? Quote
Nitro Posted September 7, 2011 Author Report Posted September 7, 2011 wkurzyłem się wczoraj i otworzyłem go z lekką siłą.podważyłem to kółko lekko śrubokrętem i wystrzeliła mi sprężyna centralnie w twarz ;D.Nie mniej jednak stwierdziłem,że przedmówcy mają rację.to kółko można przekręcić i bez przemocy dojść do bebechów.Powodem zacięcia okazała się pęknięta kulka g&g 0,28. Dzięki za porady. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts