Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

http://www.toysoldier.com.hk

Recommended Posts

Posted

Złożyłem zamówienie - nie wiedzieć czemu się zdublowało ( :blink: ). Zero potwierdzenia rejestracji, zero możliwości zmiany danych w profilu, zero potwierdzenia zamówienia ze strony sklepu (jest tylko mail z PP).

No nic, wpłaciłem kasę Paypalem i czekam co dalej. Gdyby ktoś chciał podpowiedzieć czy to tak ma wyglądać, to chętnie poczytam :)

Posted

Spokojnie ja już zamawiałem tak w kilku sklepach, dodajesz do koszyka, płacisz i czekasz:) wysyłają na adres z paypala i już. W sumie wygodne ale faktycznie jak pierwszy raz się zamawia to mały stres jest:)

pozdro

• 2 months later...
Posted

Heja

Masz jeszcze te kopie blach wilcoxa?

Czy w ciągu najbliższych :biggrin: ... 2 lat masz zamiar coś zamawiać z ToySoldiera? :cool:

Jak będziesz brał jakieś fanty, to daj znać ;)

Pozdro

Posted

Kevin spoko ziom. SCDTV ma na warsztacie kilka rzeczy od TS do zrecenzowania. Na pewno będzie wideo i pisana recenzja atrap granatów, spodni combat oraz repliki LBT 6094 slick. Oczywiście jeśli to możliwe porównamy z oryginałem :D

• 3 months later...
Posted

Gość super, powiedziałem że nie mam kasy bo nie obliczyłem kosztów podatku i cła a on nazajutrz oznajmił że może zniżyć cenę tak, abym ominął koszty podatku i cła. Czyli z kamizelki PACA która kosztowała 49 dolarów zapłacę mniej niż 30!

i can declare the vest lower than $30. is it ok for you?

Naprawdę gość wart polecenia!

• 1 month later...
Posted

Ja osobiście nie polecam, zapłaciłem za ekspres, dostaję tracking a tutaj niespodzianka ekonomiczną idzie. Żałosne po prostu. Napisałem maila ciekawe co odpiszą...