Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Vintorez jest już w przedsprzedaży, więc o dystrybucję nie ma strachu. Cena wychodzi w granicach dwóch tysi, więc całkiem przyzwoicie.

Nie wiem Panowie czy znacie się na grach komputerowych ale Duke Nukem Forever był w przedsprzedaży już około 10 lat temu a wyszedł niedawno. Więc lepiej podchodzić z rezerwą.

Posted

W wielu krajach nie można mieć komory zamkowej ze stali, a tym bardziej ciężko znaleźć firmę, która robiłaby stalowe repliki frezowanych komór. Obstawiam odlew komory z elementami stalowymi, choć z drugiej strony widać na zdjęciach prototypu ślady spawania (czym trudno się sugerować, bo to prototyp, który może służyć jako model pod zrobienie formy odlewniczej.

Posted

Japonia, niektóre stany w USA, rejony w Kanadzie, chyba Australia. U Japończyków nie można mieć airsoftowych rewolwerów, jeśli są robione z metalu.

Są nawet kraje, w których komora zamkowa musi być z przezroczystego materiału

clearcm-003.preview.jpg

Posted

Z tą Japonią to chyba niekoniecznie bo są właśnie SWD RS w wersji Japanese ze słabszą sprężyną i nie mają gównolitowej komory, tak samo Type 56.

No i odlew też przeźroczysty nie będzie, więc nie spełni wymogów innych wymienionych przez ciebie państw.

Jak zrobią w WSSie szkielet z gównolitu czy alu to ja podziękuje. Ale trzeba być dobrej myśli.

Posted

A nie taniej na boso i farba maskująca ?

Stopa ma bardzo wysoki współczynnik bezszelestności !

:D

ceny rozumiem... chodzi mi o jakość?

Tutaj nie mogę nic powiedzieć, ponieważ nie mam porównania między ARESem a tym customem ;p Choć wiadomo, że stal lepiej rokuje niż aluminium.

• 2 weeks later...