Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam zastanawiam się nad kupnem repliki Cm 0.31, bo polecana za takie pieniądze, ale patrze sobie na gunfire i widzę, że RK-02 droższa tylko o 30 zł. Więc takie moje pytanie. Która lepsza i prosiłbym o wypowiedzi osób, które posiadały cyme albo boyi. Pozdrawiam Kapociak.

Posted (edited)

Dzięki wam, Podjąłem już decyzje... RK-02 :)) Przede wszystkim dlatego, że lepsze osiągi, Full Metal i to, że tuning na cymce to trochę wyrzucanie pieniędzy w błoto, a ja mam zamiar zrobić jakiś większy tuning, żeby mieć te 450 i więcej Fps, a RK nadaje się do tego lepiej.

Edited by Kapociak
Posted

Zdecydowanie RK-02. Posiadałem jedno i drugie, 031 wygląda przy Bojcu jak zabawka. Jakość gejboxa też lepsza w RK-02. W dniu dzisiejszym, gdy cena nie stanowi kryterium wyboru między tymi modelami, to ciężko znaleźć jakąkolwiek przewagę Cymy.

Posted

a ja może dobije bo szkoda zakładać tematu

RK-05 a czy cm.040, różnica prawie 100 zł na tg, w którym lepsze bebeszki.?

co do działania gearboxa od Cymy nie mam wątpliwości, bardziej mnie interesuje co kryje boyi ;-)

Posted

a ja może dobije bo szkoda zakładać tematu

RK-05 a czy cm.040, różnica prawie 100 zł na tg, w którym lepsze bebeszki.?

co do działania gearboxa od Cymy nie mam wątpliwości, bardziej mnie interesuje co kryje boyi ;-)

Nieprecyzyjne pytanie. Ja bym brał RK. Ale jeśli spasowanie części i wygląd nie mają dla Ciebie żadnego znaczenia, to cyma lepsza (bo wglądem nie grzeszy, ale bebechy lepsze).

Posted

ale czy lepsza na tyle zeby wywalic w nia 100zl wiecej czy boyi daje rade i nie rozsypie sie jak jego emki;-)? krakmani daja do niego maly tunning dlatego sie nad nim zastanawiam

;p

i tak chodzi głownie o bebechy ;)

Posted

to zależy od Ciebie... Jeśli planujesz tuning, to GB Cymy jest bardziej opłacalne. Ale najlepiej zrobić tak -> Kupujesz Boyi, do niego GB Cymy, a GB Boyi sprzedajesz. Wyniesie Cię to niewiele więcej niż sam bojacz, ale za to masz replikę hi-end wśród AEG AK. ^^

Posted

ok. dzięki za odpowiedzi

chyba z robie tak, że kupie RK i do końca sezonu będę ją trzymać na stocku, a po nowym roku jak mi finanse sie poprawią wmontuje gb cymy plus jakąś preckę i komore hu :-)