Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Np? Zastanawiałem sie nad czymś z Cymy, ale za dużo w naszym teamie jest AK, g36c służyło jako moja 1 replika (całe 150zł!), więc chciałbym spróbować czegoś nowego :D

Posted (edited)

Np? Zastanawiałem sie nad czymś z Cymy, ale za dużo w naszym teamie jest AK, g36c służyło jako moja 1 replika (całe 150zł!), więc chciałbym spróbować czegoś nowego :D

Wybrałbym coś metalowego bo przy niekontrolowanym upadku możesz pogubić i połamać to i owo.

Edited by chris15939
Posted

Lepiej kup używkę, w komisie stoi dosyć sporo augów JG.

Co do tuningu to są 2 obszerne tematy o tej replice. Sam mogę Ci powiedzieć, że wstawiłem do mojego auga, M120, zmieniłem silnik na CA i kable na modelarskie + mosfet i wszystko chodziło dosyć długi czas. Jedynie na tłoku zdarł się trochę pierwszy ząb ale przy takim przebiegu całkowicie mnie to nie dziwi.

Posted

Ja Ci polecę AUG'a. Bardzo fajna i wygodna replika. Bardzo łatwa i przyjemna w rozbieraniu. Cały ciężar masz praktycznie z tyłu (gdy inne repliki ciężar mają bardziej z przodu) przez co łatwo manewruje się lufą. I w dzisiejszych M4kowych czasach, fajnie odpicowany AUG jest bardzo "ekstrawagancki" ;)

Posted

Lecą jak na każdego JG'owego stocka który ma tyle FPS. Może trochę lepiej przez długą lufę. Z awaryjnością nie ma zbytnio problemów, mi jedynie z mojej własnej głupoty padła bateria stockowa (ale porównując moją wiedzę teraz i wtedy to jak niebo i ziemia), oczywiście wiadomo, że nie ma repliki nieśmiertelnej. Jak dla mnie to co warto wymienić to standardowo lufa i gumka + dysza doszczelniona co by nie tracić FPSów.

Jak dla mnie ciężko opisać wrażenia ze strzelania z tej repliki. Była to moja pierwsza, mam ją do dziś. Jak dla mnie jest to najpiękniejsza replika i tyle :) Więcej wyczytaj z tematów o niej.

• 2 months later...