Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Za jakie grzechy? Czy aż tak ciężko użyć tej przeklętej szukajki?Boyce są takie same wewnątrz. Tylko inne body. O Cymie sobie sam znajdź. Wystarczy szukajka.

Posted (edited)

Będzie dobra na las?

ps.Da się do niej zamontowac tłumik?

Tak.

Boyce są takie same wewnątrz. Tylko inne body

Da się tłumik.

Edited by Didizip
Posted

Ja niedawno stałem się posiadaczem AK-37 (CM.028) ze sklepu GunFire i powiem Ci, że replika spisuje się w "podwórkowych " warunkach fantastycznie. Co prawda nie brałem jej jeszcze na strzelankę, za to w niedziele odbędzie się dziewicza strzelanka mojego Kałacha. Jeśli chcesz mogę Ci później co nieco o Nim powiedzieć..

Jeśli masz Facebooka, to kupuj na GunFire, korzystając z promocji You are fan- You got a cash przepraszam za ew. pomyłkę)

Posted

Ja niedawno stałem się posiadaczem AK-37 (CM.028)

Nie wiedziałem,że Kałasznikow stworzył ak-37 :bialaflaga:

Najlepiej gdyby kolega mając 600 zł kupił sobie cm003,ale jeśli chcesz wiedzieć coś o nim więcej to użyj szukajki,która jest na forum

Potem do tego okularki (Uvex i-vo),mundur (Flecktarn lub DPM) kuleczki (P&J albo Guarder)

Posted

MlekO żadna z tych replik nie przestrzeli drzewa więc na las się nie nadadzą. Natomiast żeby się z nich w lesie pobawić będą zdatne. W każdej z nich da się zamontować tłumik (kwestia tylko po co).

Użyj szukajki a dowiesz się więcej o replikach z linków które podałeś. I życząc miłej zabawy w szukaniu i czytaniu zamykam temat.

Dobranoc.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...