Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

cześć

właśnie kupiłem sobie gietę od jg

wszystko git majonez, pojawił się jednak pewien problem z magazynkiem

mianowicie po nakręceniu mogę wystrzelić jakieś 10-15 kulek i dalej już nie podaje

gdy wyjmę maga widać kulki jednak gdy chcę go opróżnić kulki ledwo wypadają

czy to wina za słabej sprężyny w magazynku??

Z góry dziękuje za pomoc.

Przypominam o pisowni. To nie czat.

Edited by arend
Posted

spróbuje to bardziej wytłumaczyć

po nakreceniu maga na sprężynę zostaje podane.....powiedzmy 30 kulek

jednak mogę wystrzelić tylko 10 kulek a reszta dalej jest w magazynku(widać je w dziurce)

Posted

Bo hicapa trzeba co jakiś czas dokręcać. i może trochę za mało podkręcałeś że ci tylko 10 bb podawał. Ogólnie po oddaniu kilku strzałów trzeba tak jakby znów nakręcać hicapa

Jedno nakręcenie nie poda wszystkich kulek z magazynka

Posted (edited)

kręć aż poczujesz opór. Powinieneś kilkadziesiąt kulek wystrzelić a potem znowu to samo i tak cały czas......

Edited by arend
Posted

Hi capa trzeba co kilkanaście strzałów nakręcać

no nie przesadzajmy, kiedyś czytało się, że ponad sto, kilka miesięcy temu było kilkadziesiąt, a jutro bedzie kręcenie co kulkę? Dobrze nakręcony hi cap w mojej G36 podawał większość kulek z maga, jeśli dobrze pamietam. Ale trochę się go kręci, aż do kliknięcia.

Posted

no nie przesadzajmy, kiedyś czytało się, że ponad sto, kilka miesięcy temu było kilkadziesiąt, a jutro bedzie kręcenie co kulkę? Dobrze nakręcony hi cap w mojej G36 podawał większość kulek z maga, jeśli dobrze pamietam. Ale trochę się go kręci, aż do kliknięcia.

Mój nakręcony na maxa w m4(mag A&K) podaje 35bb więc raczej nawet 1/5 nie podaje

Posted
Wiadomość automatycznaTemat został zamknięty przez moderatora.Powód: Za olewanie pisowni głównie. Pozatym się temat wyczerpał.Jeśli uważasz, że wątek został zamknięty niesłusznie, zaraportuj go, a rozważymy jego ponowne otwarcie. Pozdrawiamy,Forum Załoga WMASG
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...