Nowy16 Posted August 21, 2011 Report Posted August 21, 2011 witam mam problem z G36 CM.003 firmy cyma otóż mój problem polega na tym że gdy nacisne spust replika wydaje warkot i nie strzela ani na semi ani na auto czytałem na innym forum że jest to wina zębatki tylko że ja ten karabin mam od 3 dni prosze o pomoc z góry dzięki Quote
0wn Posted August 21, 2011 Report Posted August 21, 2011 Jeśli masz karabinek dopiero 3 dni to wyślij na gwarancję.Samemu nic nie rozbieraj.Gdzie kupiłeś karabinek? Quote
chris15939 Posted August 21, 2011 Report Posted August 21, 2011 witam mam problem z G36 CM.003 firmy cyma otóż mój problem polega na tym że gdy nacisne spust replika wydaje warkot i nie strzela ani na semi ani na auto czytałem na innym forum że jest to wina zębatki tylko że ja ten karabin mam od 3 dni prosze o pomoc z góry dzięki Możliwe że trzasnęła któraś zębata albo tłok ma zjechane zęby. Wyślij na gwarancję. Takie rzeczy się zdarzają i nie ważne że masz ją dopiero 3 dni. Quote
Recommended Posts