Nitro Posted August 20, 2011 Report Posted August 20, 2011 Witajcie.Mam pytanko.Kto może mi powiedzieć co to jest za guma na chwycie pistoletowym?Czy ktoś się z tym spotkał i może powiedzieć gdzie to idzie dostać? Wszędzie szukałem i znaleźć nie mogę. Quote
Dread Posted August 20, 2011 Report Posted August 20, 2011 To jest guma od włącznika chwytowego latarki, albo lasera. Ściskasz i się światło włącza. Można to kupić razem z niektórymi latarkami. Quote
kosteQ86 Posted August 20, 2011 Report Posted August 20, 2011 Ale on pyta o tą gumę na chwycie pistoletowym nie na rączce taktycznej, mam coś takiego do glocka i myślę że przy tego typu chwycie też by podpasowało http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_133_230&products_id=885&name=Strike_Systems_-_Gumowy_chwyt_rekojesci pozdro Quote
ruffin-89 Posted August 20, 2011 Report Posted August 20, 2011 Jeżeli zależy Ci tylko na tym, aby ręka się nie ślizgała po chwycie, to w zupełności wystarczy kawałek dętki rowerowej. Quote
Nitro Posted August 21, 2011 Author Report Posted August 21, 2011 Dzieki za szybkie odpowiedzi.Właśnie chodziło mi o tą gumę,co kosteQ86 dał linka.Dętka też dobry pomysł,ale ale jestem pedantem,i wszystko musi być cacy,ładnie wyglądać.Dzięki jeszcze raz :) Quote
Dread Posted August 21, 2011 Report Posted August 21, 2011 Ale on pyta o tą gumę na chwycie pistoletowym nie na rączce taktycznej Właśnie o tej mówiłem. Quote
Recommended Posts