Awesome Posted August 14, 2011 Report Posted August 14, 2011 Witam Mam pytanie odnośnie repliki cm.032a SOKOM. Jak wiadomo ta wersja AEGa Cymy posiada fabryczna szynę montażową w przeciwieństwie do długiej wersji m14. Więc moje pytanie jest następujące: Czy można kupić osobno lufę zewnętrzną (długą) i zamontować ją do wersji SOKOM? Pytanie drugie: Czy widzieliście długą wersję m14 w innej barwie niż imitacja drewna? (W Krakmanie moją oliwkowy i czarny ale tylko w SOKOMIE) Quote
LogaN Posted August 14, 2011 Report Posted August 14, 2011 Na drugie pytanie - tak, widziałem zarówno czarną jak i oliwkową wersję długą. EDIT: Te co ja widziałem, to pochodziły z Taiwangun (oliwkowa) i Gunfire (czarna). Quote
Awesome Posted August 14, 2011 Author Report Posted August 14, 2011 Na drugie pytanie - tak, widziałem zarówno czarną jak i oliwkową wersję długą. EDIT: Te co ja widziałem, to pochodziły z Taiwangun (oliwkowa) i Gunfire (czarna). W takim razie podaj linki, bo chyba jestem ślepy. Quote
Didi Posted August 14, 2011 Report Posted August 14, 2011 Ciężko wejść na stronę sklepu i sobie poszukać? Czego to ludzie nie zrobią z lenistwa... Quote
Andrzej50 Posted August 14, 2011 Report Posted August 14, 2011 Co do szyny, lepiej chyba dokupić to: http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?cPath=25_43&products_id=722 do długiego M14 niż bawić się w przerabianie SOCOMa. Quote
LogaN Posted August 15, 2011 Report Posted August 15, 2011 W takim razie podaj linki, bo chyba jestem ślepy. Pytasz się czy ktoś "widział" długą wersję w takich kolorach, a nie czy jest dostępna. Dlatego odpisałem, że owszem - widziałem tam. A nie, że jest dostępna. Quote
Recommended Posts