labadziara1 Posted August 12, 2011 Report Posted August 12, 2011 Poprosiłbym o dokładną instrukcję dostania się do tej komory najłatwiejszym sposobem :> Dodam, iż to jest ten model : http://gunfire.pl/product-pol-1144793020-Replika-karabinku-CM028.html I jeszcze 1 pytanie.. jak ustawić ten hop up najlepiej?
Myszur Posted August 12, 2011 Report Posted August 12, 2011 Co do tego, jak ustawić, powiem tak - jak najbardziej będzie Ci pasowało. Na wyczucie, musisz sam to ustawić na własne potrzeby. A gdzie ta komora jest to nie powiem, bo nie pamiętam. :S
orzeszek616 Posted August 12, 2011 Report Posted August 12, 2011 Ja sam rozkładałem i doszedłem to nic trudnego :)
arend Posted August 12, 2011 Report Posted August 12, 2011 Bo ty Orzeszku jesteś samorodnym talentem. A przy ustawianiu Hopa wcale nie trzeba rozbierać repliki. Wystarczy odsunąć suwadło i jest dostęp do mechanizmu regulacji. A ustawienie regulacji będzie inne za każdym razem inne w zależności od kulek, czyli praktycznie trzeba podregulować na każdej nowej paczce kulek. Temat został jednoznacznie wyczerpany więc chyba się nikt nie obrazi jak zamknę.
Recommended Posts