Myszur Posted August 4, 2011 Report Posted August 4, 2011 Czołem. W najbliższym czasie kupuję L.M.T defendera 16 od KWA/ASG (klik), jednak od razu chciałbym wymienić w nim front na taki. Czy ma on jakąś konkretną nazwę? Gdzie go można ewentualnie kupić? Chodzi mi o fabrycznie nową część, więc proszę mnie nie "gwałcić" żebym przeszukiwał komis (co swoją drogą też uczynię). Z góry dziękuję za pomoc, pozdrawiam. -Myszur Czy jest to po prostu "front od M16A1"? Quote
MarinesPL Posted August 4, 2011 Report Posted August 4, 2011 Tak. To jest wersja z wojny w Wietnamie. Quote
Myszur Posted August 4, 2011 Author Report Posted August 4, 2011 (edited) O tym akurat wiem. :) Tylko właśnie nie wiedziałem czy ma jakąś oficjalną nazwę, czy potoczną może. Czyli o prostu "Front od M16A1", roger that. Dzięki za pomoc. Temat do wywalenia. A, jeszcze jedno - orientujesz się czy można gdzieś kupić taki front, nowy? Edited August 4, 2011 by Myszur Quote
Pietracha Posted August 4, 2011 Report Posted August 4, 2011 Pewnie w którymś ze sklepów z akcesoriami ASG :icon_wink: Chociażby tutaj Quote
Bart_Forrester Posted August 4, 2011 Report Posted August 4, 2011 z tym, że cena jest chora i epiej wyrwać coś z drugiej ręki, ostatnio na allegro taki poszedł za 75 zł. Quote
Myszur Posted August 4, 2011 Author Report Posted August 4, 2011 Dobra, czyli allegro/komis. Teraz temat ostatecznie do wywalenia, dzięki za pomoc. Quote
white_pl Posted August 5, 2011 Report Posted August 5, 2011 (edited) Myszur , a nie lepiej kupić od razu wersję VN ,a nie kupować i przekładać ? Podpowiem - tą wersję robi tylko 2 producentów - TM i G&P. Pozdrawiam. BTW. Normanie to się nazywa po prostu osłona lufy wraz z lufą, w świecie ASG jeśli się to wymienia to przyszło to nazywać "konwersją" z jednego typu "frontu" na inny. Edited August 5, 2011 by white_pl Quote
Recommended Posts