Amadem Posted August 4, 2011 Report Posted August 4, 2011 Jako, że jak zawsze zależy mi na czasie ilość osób/towaru ograniczona. :wink: Wysyłka UPS (Dostajecie nr trackingowy, po 7-10 dniach od wysłania paczka jest w PL) Kontakt TYLKO przez mail - rzadko bywam na forum, a maila monitoruję na bieżąco :cool: Zgłoszenia i Przelewy zbieram do 22.08.2011 - Termin Zerowy - D-Day Jak zamawiać: 1.Wysyłasz na mój mail ebk4life(malpka)gmail.com : a) temat: WGC-08-WMASG-*Twój Nick, b) Co chcesz zamówić: nazwa,kod, ilość + ew. rozmiar, link, 2. Wysyłam Ci wstępną wycenę. Akceptujesz lub rezygnujesz. Potwierdzeniem jest wysłanie maila zwrotnego ze swoimi danymi do wysyłki towaru(adres, aktualny nr kontaktowy). 3. Do D-Day czekam na przelewy - brak przelewu i kontaktu rozumiem jako rezygnację z zamówienia. 4. W dzień D-Day + 1 wysyłam i opłacam zamówienie. 5. Paczka dochodzi do PL, odprawa w UC i leci do mnie. 6. Rozliczenie zwroty/dopłaty i wysyłka przedmiotów do WAS. Wszelkie info na temat zmian statusu zamówienia będzie w tym temacie - więc proszę o nie bombardowanie mnie mailami po 10 razy dziennie :) Poszczególne etapy zamówienia o których będę informował: 1. Wysłanie zamówienia do WGC, 2. Lista z Out of Stock, 3. Kompletowanie(pakowanie) paczki, 4. Wysłanie paczki przez WGC(nr do trackingu), 5. Przybycie paczki do UC, 6. Przybycie paczki do mnie, 7. Wysłanie listy o zwrotach/dopłatach, 8. Wysłanie paczek do Was - Zakończenie zamówienia.
Amadem Posted August 22, 2011 Author Report Posted August 22, 2011 Z racji niespodziewanego wyjazdu, Termin Zerowy zostaje przedłużony do 26.08. Jednocześnie proszę o wyrozumiałość przy braku kontaktu z mojej strony, gdyż będę miał utrudniony dostęp do internetu.
Amadem Posted August 30, 2011 Author Report Posted August 30, 2011 Wczoraj doszły zaległe przelewy. Zamówienie zostało złożone i opłacone. Obyło się bez przedmiotów Out of Stock i uzyskuje status pakowania. 1. Wysłanie zamówienia do WGC. 2. Lista z Out of Stock. 3. Kompletowanie(pakowanie) paczki.
Amadem Posted August 31, 2011 Author Report Posted August 31, 2011 4. Wysłanie paczki przez WGC(nr do trackingu) http://wwwapps.ups.com/WebTracking/processInputRequest?sort_by=status&tracknums_displayed=1&TypeOfInquiryNumber=T&loc=en_US&InquiryNumber1=1ZA535270442748215&track.x=0&track.y=0
Amadem Posted September 7, 2011 Author Report Posted September 7, 2011 Paczka po odprawie dotarła dzisiaj do mnie. Poszły maile z ostatecznym rozliczeniem. 5. Przybycie paczki do UC, 6. Przybycie paczki do mnie, 7. Wysłanie listy o zwrotach/dopłatach,
Yuri Posted October 23, 2011 Report Posted October 23, 2011 Wiadomość automatyczna Wątek został przeniesiony z "Sklepy -> Zagraniczne sklepy -> Zamówienia zbiorowe" do "Sklepy -> Zagraniczne sklepy -> Zamówienia zbiorowe -> Archiwum".
Recommended Posts