Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Omg, nie ma w Polsce już pierwszej generacji!

Wiesz ktoś może załatwi sobie z zagranicy i będzie próbował sprzedać u nas zarabiając dlatego trzeba być czujnym.

W przyszłym tygodniu ma być spodziewana dostawa do redberet - jak będą coś wiedzieć to zadzwonią do mnie, wtedy szczegóły dostaniecie na forum...

Posted

Gadacie jak potłuczeni jeśli towar jest niezgodny z opisem żądacie zgodnie z prawem zwrotu pieniążków i po problemie, plus piękna informacja o sklepie ku przestrodze innych forumowiczów. :bialaflaga:

Posted

Gadacie jak potłuczeni jeśli towar jest niezgodny z opisem żądacie zgodnie z prawem zwrotu pieniążków i po problemie, plus piękna informacja o sklepie ku przestrodze innych forumowiczów. :bialaflaga:

Chyba że sprzedawca nie podaje żadnej informacji...

Matajo

Gearbox V2 - jest ogólnie stosowany w eM-kach np V3 - w kałachach i G36 są jednak też inne typy V np V1 - Famas, V4 - PSG-1, V5 - UZI, V6 - P90

Więcej info masz tutaj: http://arniesairsoft.co.uk/?filnavn=/articles/21c/gearboxes.htm

Co do KWA - powinno mieć oznaczenie V2GX ( z 9mm łożyskami - chociaż w niektórych LMT są łożyska 8 i 9 mm)

Posted (edited)

Chyba że sprzedawca nie podaje żadnej informacji...

Matajo

Gearbox V2 - jest ogólnie stosowany w eM-kach np V3 - w kałachach i G36 są jednak też inne typy V np V1 - Famas, V4 - PSG-1, V5 - UZI, V6 - P90

Więcej info masz tutaj: http://arniesairsoft.co.uk/?filnavn=/articles/21c/gearboxes.htm

Co do KWA - powinno mieć oznaczenie V2GX ( z 9mm łożyskami - chociaż w niektórych LMT są łożyska 8 i 9 mm)

No właśnie, na żadnej z tych stron nie jest napisane nic o V2GX :blink:

Edited by Matajo
Posted

Powiedz sprzedawcy ,żeby wyjął tylnego pina złamał gnata,jeśli jego oczom pojawi się na szkielecie GB piękne bicie KWA - jesteś w domu ;p

Posted

Powiedz sprzedawcy ,żeby wyjął tylnego pina złamał gnata,jeśli jego oczom pojawi się na szkielecie GB piękne bicie KWA - jesteś w domu ;p

Napiszę do zbrojowni, żeby wyjął pina z repliki? :teeth:

Posted (edited)

Napisz do zbrojowni że chcesz kupić KWA 2-giej generacji ponieważ zależy Ci na solidności i bezawaryjności. Zapytaj czy jest to wersja 2GX i czy po "otwarciu" widać logo jak na zdjęciu - zdjęcie też im wyślij. Jeśli powiedzą tak to weź tą replikę ale nie kasuj emaila - bo w razie gdyby Ci sprzedali inną wersje bez logo KWA to jest twój bilet do zwrotu repliki...

P8080187.jpg

Edited by Żółwik
Posted

Na razie wstrzymuję się z pisaniem wiadomości do zbrojowni bo na chwilę obecną repliki nie kupuję, nagły przypływ gotówki będzie w zimę (Jestem Ministrantem) i w tedy pomyślę :icon_biggrin:

PS: Może do tego czasu GEN III wyjdzie :maniak_usmiech:

• 10 months later...
Posted

Na razie wstrzymuję się z pisaniem wiadomości do zbrojowni bo na chwilę obecną repliki nie kupuję, nagły przypływ gotówki będzie w zimę (Jestem Ministrantem) i w tedy pomyślę :icon_biggrin:

Ja jestem lektorem ale nie wiedziałem że się na koledzie da taką kasę zarobić żeby na kwa uzbierać ja rok temu ledwo na g36c jg uzbierałem:D

Ale to może jakaś większa parafia:D