Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak coś to nie wysyłaj im na reklamację, tylko jako produkt niezgodny z opisem, wtedy można ich postraszyć :icon_wink:

Nie będę wysyłać, tylko tam pojadę, a wtedy inaczej się rozmawia ;) Poza tym rozumiem, że to faktycznie wygląda na bubel, prawda?

Posted

Nie bubel, po prostu listwa z zębami jest grubsza niż w ALU i widać ją.

Widać pęknięcie tworzywa, a nie listwę. Nawet palcem jak przejadę, to czuję szparę :/

Posted

Widać pęknięcie tworzywa, a nie listwę. Nawet palcem jak przejadę, to czuję szparę :/

Każdy JBU to ma.Kolegi tłok wygląda identycznie(wraz z pęknięciem),i ciągnie sp150 już rok bez zająkania.Żadnych śladów zużycia.Polecam ten tłok.

• 3 weeks later...
  • 6 months later...
Posted

Tak, wasz ukochany SHS padł.

Potrzebny mi bardzo ale to bardzo wytrzymały tłok (nie chodzi o zęby tylko miejsce gdzie tłok dotyka się ze sprężyną, po poprzedni po prostu sprężyna rozerwała).

Myślę nad:

Ultimate:http://jarmix-militaria.pl/p/117/5217/ultimate-wzmocniony-tlok-poliweglanowy-m170-tloki-glowice-tlokow-czesci-gearboxa-czesci-i-akcesoria-air-soft-gun.html

Oraz Aluminiowy ICS z jednym zębem stalowym (nie mogłem znaleźć linku)

Posted

Miałem ostatnio taki sam problem, kupiłem ten ultimate z linka, mam nadzieje ze na sp140 w świni wytrzyma.

Deep fire raczej są zawodne, w moim listwa padła.

Posted

O Ultimate nic nie napiszę. Mam JBU aluminiowy. Jest chyba niezniszczalny, u mnie śmigał na m140 i bateryjce 14.4v co dawało ładnego rofa. Jest jednak ciężki jak jasna cholera, trzeba go nawiercać żeby zgubił kilka gramów. Po uważnym wierceniu górnej części nie traci wytrzymałości.

Posted

A teraz chciałbym usłyszeć jakieś opinię o Ultimate :icon_biggrin:

Ultimate lipa, nie polecam ( zrobię zdjęcie co ten tłok zrobił ze sprężyną). Ale generalnie powiedz czy sypiesz dużo auto, przy jakim springu, rofie itd.

Posted

Po sprawie... Kupiłem ultimate.

A jeśli chodzi o moją, jak to nazwaliście "konfigurację", to:

-Sp130

-Zęby 16:1

-Bore Up guarder

-Silnik systema

I nie wiem czy coś więcej potrzebne :D