ravage Posted November 16, 2015 Report Posted November 16, 2015 Witam, Sprawdzałem na innych magach :) dodam że niedawno a 3 tyg temu kupiłem nowe magi tej samej firmy ten sam model i jest to samo, a wcześniej na tych magach śmigało bez problemu. Quote
ravage Posted December 11, 2015 Report Posted December 11, 2015 Mam do was pytanie, ktoś z was używał adaptera od ARES-A ? Ma ktoś z was jakieś zdanie na ten temat?? Podejrzewam że Arest jakościowo nie ustępuje CA lub TM więc myślę że powinien hulać jak trzeba zwłaszcza za 150zł :P Mimo wszystko jeśli ktoś miał z nim styczność proszę o opinię. Replika którą mam to CA, komora ProWin. Z góry dzięki za info. Quote
Eazys Posted January 7, 2016 Report Posted January 7, 2016 Podpinam się do pytania i jeszcze mam pytanie czy magazynki muszą być koniecznie z firmy ARES. Quote
Garnek Posted January 7, 2016 Report Posted January 7, 2016 Działać ,działa , ale jest to lipne rozwiązanie.U mnie spadają fpsy na adapterze.Hicapy nie podają , najlepiej działają low-y. Quote
Eazys Posted January 8, 2016 Report Posted January 8, 2016 No to fajnie bo właśnie ja o low-ach myślę. Dzięki za odpowiedź. Quote
faj3r Posted September 27, 2016 Report Posted September 27, 2016 To ja mam pytanie - który z Adapterów będzie w takim razie pasował do Cymy CM.011? Nie wiem jaki ona ma Hop-up Quote
pawlowski Posted November 22, 2016 Report Posted November 22, 2016 Znalazłem stary temat i może mi ktoś tutaj pomoże. Szukam adaptera magów m4 do g36 od boyi i nie mogę znaleźć. Jakieś wskazówki gdzie szukać? Ewentualnie jakiś link? Quote
Brzuski Posted November 26, 2016 Report Posted November 26, 2016 Battleaxe :) pasuje tylko trzeba boki przypiłować. Quote
pawlowski Posted November 29, 2016 Report Posted November 29, 2016 Battleaxe :icon_smile: pasuje tylko trzeba boki przypiłować. Zamontowany. Trzeba było powiększyć jeden z otworów na PIN i zwęzić odrobinę element chowający się w replice. Podaje idealnie jednak przy zmianie magazynków zawsze 5 kulek leci na ziemię Quote
Yahalom Posted October 16, 2017 Report Posted October 16, 2017 Powitał, ArmaTechowy adapter podjedzie do JG? Potrzebuję wersji z kapturkiem... http://www.asg.warszawa.pl/airsoft/magazynki/akcesoria-do-magazynkow/p,arma-tech-adapter-magazynkow-od-m4-do-g36-aea001,58159.html Quote
Recommended Posts