Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam, zamierzam kupic broń boczną , sprężynową ,ale full metal. Jaką replikę do plus,minus 170 złotych polecacie ?

PS:Może byc tez gaziak.

Posted

Witam, zamierzam kupic broń boczną , sprężynową ,ale full metal. Jaką replikę do plus,minus 170 złotych polecacie ?

PS:Może byc tez gaziak.

Jedyna opcja, to polowanie na używanego gaziaka. Ale najprawdopodobniej "full metal" (jak ja nie znoszę tego określenia rodem z allegro :angry:) to nie będzie - pewnie najwyżej zamek będzie metalowy.

Posted

za 10 dni będę miał kase , to zacznę polowac . airsoftem interesuję się stosunkowo krótko bo jakieś 7 miesięcy , i zbytnio mnie to nie interesowało , ale czy można dokupic samo body i zamek do repliki ? może dałoby rade kupic plastikowego gaziaka i dokupic metalowe czesci na wierzch ?

Posted

najczęściej plastikowe gaziaki mają też plastikowe bebechy (nie zawsze). Ale może inaczej - kupienie metalowej konwersji do plastikowej repliki gazowej jest tak samo opłacalne jak kupienie drewna i stalowego body do cm.028. Czyli nie jest. ;p

Posted (edited)

aha,a kupienie plastika od Tokyo Marui to bedzie dobra decyzja, nie rozleci sie szybko? (mam na mysli gaziaka)

Bardzo dobra. A zawsze możesz dokupić metalową konwersję od Guardera.

Tylko gaziaki od TMa tanie nie są...

//Lesio szybszy

Edited by wiciok
Posted

do 300 złotych to uzbieram spokojnie , tylko później będę się zastanawiał czy czasem lepiejnie dozbierac wtedy do cm.028 ;D

na razie latam z longiem 003 .

Posted

dzieki za informacje, czyli lepiej na razie uzbierac na cyme 028?

Tak. Albo jeszcze lepiej na coś mniej plastikowego (jakieś RK), lub coś co w ostrej wersji jest plastikowe (gietki) :happy:

Posted

kup Cyme 28 nie wydziwiajmy, to jest bardzo dobra replika na początek...

potem sobie uzbierasz na inną broń, zobaczysz czego Ci w cymce brakuje i wg tego kupisz inną.

Najpierw kup jednak dobrą główną, potem zastanawiaj się nad boczną.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...