Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

na youtube są filmiki z recenzjami najnowszych replik boyi full stell, widzieliście?

Jest nawet porównannie ch z vfc:)

wydaje się że to nowsze wersja tej znanej przed dwoma laty rk03sw (rk06ws chyba nie było nigdy w naszych sklepach). Wiecie może czy i kiedy te repliki będą w naszych sklepach w Polsce?

Posted

Chyba, że u mnie się pomylili przy wysyłce. Replika była kupowana przez allegro, cena z dropzone. Możliwe też, że nie zmienili fot na stronie. W każdym razie oznaczenia są bite, jest znaczek izmaszu zamiast gwiazdy, przezroczysty hopek, drewno sklejka, wszystko poza lufą stalowe, chwyt czarny, magazynek pomarańczowy, pas nośny żółty, bateria w kolorze zielonkawym. Wszystko jak na filmiku.

Posted

dzwoniłem do gunfire i odpowiedzieli, że mają w magazynie dwa rodzaje tych kałachów, te full steel ze sklejką i te z częściami znal w zależności od dostawy a cena ta sama!! w razie nie zastrzeżenia wyraźnie w zamówieniu co mają wysyłac wysyłają co popadnie:) z taiwangun odpowiedzi jeszcze nia mam.

Spece ze Spechopu w Poznaniu twierdzą natomoast że cały rk06 (łącznie z korpusem) jest ze Znal i że tylko vfc jest ze stali:)

Posted

91, ale wybite ostrą ładna czcionką do wybijania, zamiast obłych cyferek na wersji poprzedniej. Numery też takie same jak poprzednio, tylko teraz jest znaczek "strzała w trójkącie" zamiast gwiazdy.

Posted

numer 1121 na suwadle i pokrywie zamkowej to już był w poprzednich wersjach. Dziwne że sklepy nadal pokazują stare foty skoro mają już w ofercie nowy karabin, który jest dużó ładniejszy i jak wynika z filmiku ma tez większą moc - ok 400fps