Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Blaski i nędze bycia kobietą - czyli jak sobie radzą damy?

Recommended Posts

Posted
hmmm.... akurat z tego porównania powinieneś się cieszyć.

no skoro musze... to ok - ciesze sie :D :D :D :D :D :D :D

Moja koteczka to najcudowniejsze zwierzątko pod słońcem

hmmm nie wiem, nie jadlem ;)

A kto twierdzi inaczej ma wpier..... hmmm.... ma przerąbane

huehuehue... Misiek tez ma czasem takie napady :)

nie będę zgrywać twardziela. W ramach kompromisu Ty mnie możesz wziąć na ręce

hmmm...

no w ten weekend przyjechac nie moge, ale przy takich propozycjach ;)

OOOO!!!!! Foczka poszła (poczłapała, poczołgała... :lol: ) za mna do kuchni.... ciekawe tylko czy ze względu na mój urok osobisty, czy też dlatego, że wie jaka ze mnie dobra kucharka i że liczy na jakąś dobrą rybkę

a mysl, mysl... bedziesz miala zgryzote...

jak bedziesz miala problemy to podpowiem ze wlasnie sie odchudzam (bo sie po pijaku zalozylem :()

W sprawie futerek, zdecydowanie wolę futerko z kreta! Czarne.... aksamitne..... milusie..... Mmmmmmmmm

eee to trzebabylo wczesniej mowic! Jakis czas temu znalazlem na dzialce zdechlego kreta... wyslalbym ci! :twisted:

• Replies 146
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wroc.

Na pewne tematy rozmawiac nie bedziemy.

Futerko z Kreta nie jest dostepne do macania. Jesli bedziemy kontynuowac ten temat, oskarze Cie o molestowanie seksualne i zglosze Twoje posty Administratorowi, tak jak to sie robi w kolebce demokracji ;-)

A za takie zapedy kreciofuterkowe to mam nadzieje wykonac na Tobie wyrok w imieniu podziemnej organizacji zrzeszajacej takich jak ja. Proponuje marzec, u nas nad morzem.

Pozdrawiam serdecznie

Kret

Posted
Generalnie, Navy, zaczynasz byc w tym towarzystwie traktowany jak przedmiot do glaskania, czyli obiekt sensualny.
i tak ma farta - "u nas" to sie zbiera ekipa co by go faktycznie stłuc pałką (żeby futerka nie uszkodzić). I nie ma żadnej białogłowy coby stanęła w jego obronie i powiedziała "mój ci on jest". hmmmm - chyba, że owa białogłowa czeka właśnie na jego futerko.
to zostawia futerko, a reszte wyrzuca.
wszystko sie zutylizuje, najwyżej się koty resztkami nakarmi (mam nadzieję, że cala szóstka kotów się nie struje), wątrobę wyrzucimy od razu :P a tłuszczyk wytopimy na smalec
A kto twierdzi inaczej ma wpier..... hmmm.... ma przerąbane

huehuehue... Misiek tez ma czasem takie napady :)

ja? kiedy?
jak bedziesz miala problemy to podpowiem ze wlasnie sie odchudzam (bo sie po pijaku zalozylem :()
oooo - kiedy??? z piątku na niedzielę?
Posted
oooo - kiedy??? z piątku na niedzielę?

w Bakbuku :(

z Mikiem, a Piotr przecinal... kurde :?

Posted

Widze ze niektore osobniki maja juz umaszczenie futerka dobrze przystosowane do polarnego klimatu. Foczka nie odchudzaj sie ! przyda sie jak znalazl. Propnuje Foczusia i Miska wyslac na leczenie klimatyczne na Syberi bo chyba sie w naszym klimacie zbyt mocno przegrzali.

Kurcze co zrobic z Kretem ? Wiem Kreta zakopiemy ( i tak pewnie sie odkopie ryjec jeden). Jejku powninno sie zmienic temat na ASG w Zoo !

Posted

Ja Ci dam zakopiemy, rozowa zarazo.

Zakopac to ja Cie na kulki zakopie, chinski dysydencie. Zywcem i przed kamerami.

Noz kurde, ze po tylu postach przyczepili sie do mojego nicka.

Pozdrawiam

Kret

Posted
Zakopac to ja Cie na kulki zakopie, chinski dysydencie. Zywcem i przed kamerami.
proponuję zrobić tradycyjnie po chińsku - zastrzelić i rachunek za kulki wysłać rodzinie.
Posted
w Bakbuku :( z Mikiem, a Piotr przecinal... kurde :?
fakt, Mike zeznał; ja miałem wtedy za dużo obowiązków Majordomusa
Propnuje Foczusia i Miska wyslac na leczenie klimatyczne na Syberi bo chyba sie w naszym klimacie zbyt mocno przegrzali.
ja tam lubie zimę, mogie jechać :-)

poza tym od leczenia (niekoniecznie klimatycznego) mamy już z Foczusiem niezłego psychologa :)

Posted

Witam,

w Bakbuku :( z Mikiem, a Piotr przecinal... kurde :?
fakt, Mike zeznał; ja miałem wtedy za dużo obowiązków Majordomusa

Heh no musze sie przyznac, no i potwierdzic zaistnienie tego przykrego faktu. Chociaz z wygranej jak i przegranej bedzie duzo pozytku :)

Posted
niedlugo zamias o ASG bedziemy gadac o szydelkowaniu  :twisted:
Robiła babcia na drutach... przejechał tramwaj i spadła :lol:

Pawle: Nie ma sprawy. Nie przejmuj się tak :)

Posted

Kurde, rezul, przeciez ten temat sie zaczal od szycia! ;-)

Co chcesz od robienia na drutach? Sweterek cieply mozna upitrasic, a i do samoobrony lepsze niz igla do dratwy (mniej trzeba celowac w oko).

A cieple ubranie jest bardzo wazne, szczegolnie ciepla bielizna. Zwlaszcza dla nas, twardych operatorow niedzielnych. No chyba, ze dla ASG zaryzykujesz zapalenie drog rodnych wzglednie co tam kto ma ;-)

Pozdrawiam

Kret

Posted
Robiła babcia na drutach... przejechał tramwaj i spadła

a wiec szydelkowanie- nowy sport extremalny!!!!!

Aves, Kret, przygotujcie sie, pod koniec lutego wchodzimy na linie zasilajace trajtki na swietojanskiej i strzelamy do pojazdow!!!! tzreba opracowac jakas tabele wynikow i zasady punktowania!!! propuneje 10pktow za trfienie klockiem w szybe na wysokosci motorniczego! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Posted

Prosze o ustandaryzowanie rozmiarow klocka i przygotowanie w trzech egzemplarzach zasad tej dyscypliny. Komisja rozwazy tylko te wreczone jej w zklejonych kopertach.

Dziekuje

Kret

Posted

A może jeżdzenie na oklep kolejką elektryczną? ;)

Pozdrawiam

Aluno Aves

(za 2 dni mi przejdzie i nie będę już sobie aluno stawiał przed nickiem ;) )

Posted

zawsze mozemy napasc kolko rozancowe Radia Maryja

ja widze ich maszt z okna swojego pokoju

Kobiety posluza jako przyneta

potem wchodzimy i robimy rzeznie

• 1 month later...
Posted

Zajrzałem tutaj bo temat został nieźle rozwinięty (12 stron) no i chciałem pomóc.

Może się wyłamię i powiem coś na temat (bez obrazy).

Nie przeczytałem od deski do deski tych 12 stron więc przepraszam jeśli się powtórzę. Mundury dobrze ostatnio leżały na niemieckich oficerach i Marusi. Obecnie jest to sprawa podrzędna dlatego same drogie Panie musicie coś zkroić ale fałdy materiałów chronią przed zimnem, przemoczeniem i co najważniejsze lepiej chronią przed uszkodzeniem Waszej wrażliwej skóry.

Jeśli chodzi o pancerze to rowerowe kombinezony z ochraniaczami są poprostu zabójcze. Trzeba tylko dobrać (od około 400 zł).

Poza tym mam dobrą wiadomość. Militarne ciuszki powinny być przebojem tego lata.

Notobananapa!

Posted
ostatnio leżały na niemieckich oficerach i Marusi

Eee tam.. NA marusi to lepiej wyglądlai rzeczeni wczesniej niemieccy oficerowie :D :D Ale fakt faktem ze ostatnio mozna zauwazyc b. silne trendy militrane w ubiorze dziewczat w Poslce, ale Ja sie z tego ciesze... :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...