Foka Posted January 22, 2003 Report Posted January 22, 2003 hmmm.... akurat z tego porównania powinieneś się cieszyć. no skoro musze... to ok - ciesze sie :D :D :D :D :D :D :D Moja koteczka to najcudowniejsze zwierzątko pod słońcem hmmm nie wiem, nie jadlem ;) A kto twierdzi inaczej ma wpier..... hmmm.... ma przerąbane huehuehue... Misiek tez ma czasem takie napady :) nie będę zgrywać twardziela. W ramach kompromisu Ty mnie możesz wziąć na ręce hmmm... no w ten weekend przyjechac nie moge, ale przy takich propozycjach ;) OOOO!!!!! Foczka poszła (poczłapała, poczołgała... :lol: ) za mna do kuchni.... ciekawe tylko czy ze względu na mój urok osobisty, czy też dlatego, że wie jaka ze mnie dobra kucharka i że liczy na jakąś dobrą rybkę a mysl, mysl... bedziesz miala zgryzote... jak bedziesz miala problemy to podpowiem ze wlasnie sie odchudzam (bo sie po pijaku zalozylem :() W sprawie futerek, zdecydowanie wolę futerko z kreta! Czarne.... aksamitne..... milusie..... Mmmmmmmmm eee to trzebabylo wczesniej mowic! Jakis czas temu znalazlem na dzialce zdechlego kreta... wyslalbym ci! :twisted:
Guest Kret Posted January 22, 2003 Report Posted January 22, 2003 Wroc. Na pewne tematy rozmawiac nie bedziemy. Futerko z Kreta nie jest dostepne do macania. Jesli bedziemy kontynuowac ten temat, oskarze Cie o molestowanie seksualne i zglosze Twoje posty Administratorowi, tak jak to sie robi w kolebce demokracji ;-) A za takie zapedy kreciofuterkowe to mam nadzieje wykonac na Tobie wyrok w imieniu podziemnej organizacji zrzeszajacej takich jak ja. Proponuje marzec, u nas nad morzem. Pozdrawiam serdecznie Kret
Misiek Posted January 22, 2003 Report Posted January 22, 2003 Generalnie, Navy, zaczynasz byc w tym towarzystwie traktowany jak przedmiot do glaskania, czyli obiekt sensualny.i tak ma farta - "u nas" to sie zbiera ekipa co by go faktycznie stłuc pałką (żeby futerka nie uszkodzić). I nie ma żadnej białogłowy coby stanęła w jego obronie i powiedziała "mój ci on jest". hmmmm - chyba, że owa białogłowa czeka właśnie na jego futerko.to zostawia futerko, a reszte wyrzuca.wszystko sie zutylizuje, najwyżej się koty resztkami nakarmi (mam nadzieję, że cala szóstka kotów się nie struje), wątrobę wyrzucimy od razu :P a tłuszczyk wytopimy na smalec A kto twierdzi inaczej ma wpier..... hmmm.... ma przerąbane huehuehue... Misiek tez ma czasem takie napady :) ja? kiedy?jak bedziesz miala problemy to podpowiem ze wlasnie sie odchudzam (bo sie po pijaku zalozylem :() oooo - kiedy??? z piątku na niedzielę?
Foka Posted January 22, 2003 Report Posted January 22, 2003 jak bedziesz miala problemy to podpowiem ze wlasnie sie odchudzam (bo sie po pijaku zalozylem :() oooo - kiedy??? z piątku na niedzielę? w Bakbuku :( z Mikiem, a Piotr przecinal... kurde :?
PAT_Pinky Posted January 22, 2003 Report Posted January 22, 2003 Widze ze niektore osobniki maja juz umaszczenie futerka dobrze przystosowane do polarnego klimatu. Foczka nie odchudzaj sie ! przyda sie jak znalazl. Propnuje Foczusia i Miska wyslac na leczenie klimatyczne na Syberi bo chyba sie w naszym klimacie zbyt mocno przegrzali. Kurcze co zrobic z Kretem ? Wiem Kreta zakopiemy ( i tak pewnie sie odkopie ryjec jeden). Jejku powninno sie zmienic temat na ASG w Zoo !
Guest Kret Posted January 22, 2003 Report Posted January 22, 2003 Ja Ci dam zakopiemy, rozowa zarazo. Zakopac to ja Cie na kulki zakopie, chinski dysydencie. Zywcem i przed kamerami. Noz kurde, ze po tylu postach przyczepili sie do mojego nicka. Pozdrawiam Kret
Gerard Heime Posted January 22, 2003 Report Posted January 22, 2003 I kto to mówi, szczurze jeden :lol: ;) PS. Ja do szczurów nic nie mam, sam jestem włascicielem jednego :)
Misiek Posted January 22, 2003 Report Posted January 22, 2003 Zakopac to ja Cie na kulki zakopie, chinski dysydencie. Zywcem i przed kamerami.proponuję zrobić tradycyjnie po chińsku - zastrzelić i rachunek za kulki wysłać rodzinie.
Misiek Posted January 22, 2003 Report Posted January 22, 2003 w Bakbuku :( z Mikiem, a Piotr przecinal... kurde :?fakt, Mike zeznał; ja miałem wtedy za dużo obowiązków Majordomusa Propnuje Foczusia i Miska wyslac na leczenie klimatyczne na Syberi bo chyba sie w naszym klimacie zbyt mocno przegrzali. ja tam lubie zimę, mogie jechać :-)poza tym od leczenia (niekoniecznie klimatycznego) mamy już z Foczusiem niezłego psychologa :)
-Mike- Posted January 22, 2003 Report Posted January 22, 2003 Witam, w Bakbuku :( z Mikiem, a Piotr przecinal... kurde :?fakt, Mike zeznał; ja miałem wtedy za dużo obowiązków Majordomusa Heh no musze sie przyznac, no i potwierdzic zaistnienie tego przykrego faktu. Chociaz z wygranej jak i przegranej bedzie duzo pozytku :)
-Mike- Posted January 22, 2003 Report Posted January 22, 2003 o do nedzy :( i ten tutaj :( ty to jests :P zamiast sie cieszyc to ty taki?? Gdyby nie taki jeden co mi popsul Glocka :evil: to....
Misiek Posted January 22, 2003 Report Posted January 22, 2003 o dżizas..... jeszcze tego tu brakowało.........
rezul Posted January 22, 2003 Report Posted January 22, 2003 ehh te tematy z kobietami zaczynaja juz za bardzo bic rekordy odwiedzalnosci niedlugo zamias o ASG bedziemy gadac o szydelkowaniu :twisted:
Xie Posted January 24, 2003 Author Report Posted January 24, 2003 niedlugo zamias o ASG bedziemy gadac o szydelkowaniu :twisted: Robiła babcia na drutach... przejechał tramwaj i spadła :lol: Pawle: Nie ma sprawy. Nie przejmuj się tak :)
Guest Kret Posted January 24, 2003 Report Posted January 24, 2003 Kurde, rezul, przeciez ten temat sie zaczal od szycia! ;-) Co chcesz od robienia na drutach? Sweterek cieply mozna upitrasic, a i do samoobrony lepsze niz igla do dratwy (mniej trzeba celowac w oko). A cieple ubranie jest bardzo wazne, szczegolnie ciepla bielizna. Zwlaszcza dla nas, twardych operatorow niedzielnych. No chyba, ze dla ASG zaryzykujesz zapalenie drog rodnych wzglednie co tam kto ma ;-) Pozdrawiam Kret
KrieG Posted January 24, 2003 Report Posted January 24, 2003 Robiła babcia na drutach... przejechał tramwaj i spadła a wiec szydelkowanie- nowy sport extremalny!!!!! Aves, Kret, przygotujcie sie, pod koniec lutego wchodzimy na linie zasilajace trajtki na swietojanskiej i strzelamy do pojazdow!!!! tzreba opracowac jakas tabele wynikow i zasady punktowania!!! propuneje 10pktow za trfienie klockiem w szybe na wysokosci motorniczego! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Guest Kret Posted January 24, 2003 Report Posted January 24, 2003 Prosze o ustandaryzowanie rozmiarow klocka i przygotowanie w trzech egzemplarzach zasad tej dyscypliny. Komisja rozwazy tylko te wreczone jej w zklejonych kopertach. Dziekuje Kret
PB_Aves Posted January 24, 2003 Report Posted January 24, 2003 A może jeżdzenie na oklep kolejką elektryczną? ;) Pozdrawiam Aluno Aves (za 2 dni mi przejdzie i nie będę już sobie aluno stawiał przed nickiem ;) )
rezul Posted January 24, 2003 Report Posted January 24, 2003 zawsze mozemy napasc kolko rozancowe Radia Maryja ja widze ich maszt z okna swojego pokoju Kobiety posluza jako przyneta potem wchodzimy i robimy rzeznie
wojt-as Posted February 28, 2003 Report Posted February 28, 2003 Zajrzałem tutaj bo temat został nieźle rozwinięty (12 stron) no i chciałem pomóc. Może się wyłamię i powiem coś na temat (bez obrazy). Nie przeczytałem od deski do deski tych 12 stron więc przepraszam jeśli się powtórzę. Mundury dobrze ostatnio leżały na niemieckich oficerach i Marusi. Obecnie jest to sprawa podrzędna dlatego same drogie Panie musicie coś zkroić ale fałdy materiałów chronią przed zimnem, przemoczeniem i co najważniejsze lepiej chronią przed uszkodzeniem Waszej wrażliwej skóry. Jeśli chodzi o pancerze to rowerowe kombinezony z ochraniaczami są poprostu zabójcze. Trzeba tylko dobrać (od około 400 zł). Poza tym mam dobrą wiadomość. Militarne ciuszki powinny być przebojem tego lata. Notobananapa!
The_PiotREX Posted February 28, 2003 Report Posted February 28, 2003 ostatnio leżały na niemieckich oficerach i Marusi Eee tam.. NA marusi to lepiej wyglądlai rzeczeni wczesniej niemieccy oficerowie :D :D Ale fakt faktem ze ostatnio mozna zauwazyc b. silne trendy militrane w ubiorze dziewczat w Poslce, ale Ja sie z tego ciesze... :D
Recommended Posts