Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

http://rangershop.pl/product-pol-1152653763-Kabura-regulowana-coyote.html

Podejdzie pod SOCOM'a? Pisałem do sklepu:

"Do SOCOMa są przeznaczone specjalne kabury, których niestety nie mamy. Wszystkie pozostałe po prostu trzeba by było przymierzyć. Z tych dwóch, o które Pan pytał prędzej może pasować "Kabura regulowana, coyote" 135001, jednak nie zagwarantujemy tego. Jeżeli jednak zdecyduje się Pan na zakup i kabura nie będzie Panu odpowiadała to oczywiście może Pan zwrócić"

Niewiele mi to daje :)

Liczę na rychłą odpowiedz, zamawiam szpej z 3 kolegami i dzisiaj chce wysłać zamówienie!

Posted

Bedzie pasowac. Mialem i uzywalem taka co pokazal lisudml1991 ale i tak moim zdaniem safariland jest o niebo lepszy :) chyba ze chcesz tego mk23 trzymac razem z modulem lam np od TM to moze byc problem bo ja jak mialem taka kabure i mialem podlaczony modul lam pod mk23 to musialem ja troche przerabiac. Ale sama replika wejdzie spokojnie.

Posted (edited)

Nie, replika jest i będzie bez modułu.

"Bedzie pasowac.[...]" to się tyczy mojej czy tej od lisudml1991 ?

Czy te kabury to nie jest to samo? :P

Edited by KaziK
  • 2 months later...
Posted

Poszukuję jakiegoś systemu do przenoszenia Socoma z zamontowanym modułem LAM. Jedyne co udało mnie się na tę chwilę znaleźć (może za słabo/źle szukałem), to kabura Blackhawka. Spotkałem się z opiniami, że Maruiowski Socom z puchą jest jednak za duży. Moglibyście coś doradzić, polecić? Na chwilę obecną mam tylko pokrowiec na saperkę BW, który się nawet sprawdza w roli kabury, no ale...

Posted

W tą moją powinien wejść, jeżeli moduł nie wystaje poniżej dolnej krawędzi kabłąka spustowego. Kabura jest tak skonstruowana, że nie posiada zwężenia w dolnej części, a pistolet, żeby nie wpadł za głęboko trzyma się na chwycie.

Posted

Nie wejdzie do tej kabury mk 23 z modulem lam :) trzeba troche ja przerobic pod wymiar repliki z lamem. Jak przerabialem swoja kiedys to polaczylem kawalek starej kabury i ten w linku w dodatku zamontowalem na malym panelu z miwo przez co o wiele lepiej sie na nodze kabura trzymala. :) musisz generalnie kombinowac. Ewentaulnie modul lam trzymac w jakiejs kieszeni i poprostu go montowac jak wyjmiesz replike :)

Posted

Lam TM wcale nie jest ciezki :) wiec z ta meczarnia bym nie przesadzal ;p

Co do kabury juz mialem pare parcianych kabur do mk23 i one zwyczajnie sie nie sparwdzaja i nie sa wygodne. Strasznie to lata na udzie. Jesli chcesz porzadna i wygodna kabure to zainwestuj w safarilanda. Jedyny minus to taki ze nie maja kabur pod modul lam :)

• 3 years later...
Posted

Trochę odgrzeję temat, znacie Panowie jakieś miejsce, gdzie dorwę kaburę montowaną do kamizelki, w której Socom Mk23 by nie grzązł ani nie tonął? Póki co używam kieszeni na radio TMC, ale osłona spustu ciężko wchodzi i płynne wyjęcie graniczy z cudem. Nie powiem żebym nawet nie był w stanie zapłacić jakiemuś magikowi za zrobienie customowej kydexowej, ale niechętnie wysyłam swoje rzeczy na przymiarki :P