NajemnikSF Posted July 7, 2011 Report Posted July 7, 2011 Witam. Zastanawiam się nad zakupem RACKa od guardera (woodland) i moje pytanie do was jest proste, jak się prezentuje jak z jakością? Wszelakie plusy minusy, najlepiej jakaś opinia osoby która mogła porównać kontrakt do guardera. Quote
fooze Posted July 7, 2011 Report Posted July 7, 2011 Warto by sie jeszcze zastanowić sie nad produkcjami od krawców naszych wmasgowych Bombel szyje chociażby całkiem spoko chesty na bazie RACKA. :-) Quote
bender Posted July 7, 2011 Report Posted July 7, 2011 Użytkowałem długi czas i jakościowo jest świetna. Teraz chętnie sprzedam, bo potrzebuję w innym kolorze oporządzenie. Quote
Punk4ass Posted July 8, 2011 Report Posted July 8, 2011 Witam. Posiadam rack'a od sds'a w 3c . Ogólnie jako chest sprawdza się świetnie. Jednym minusem jest to że gdy kamizelka waży powyżej 7 kilo (z oporządzeniem) zaczyna się wbijać w barki. Dlatego polecam dokupić jeszcze comfort pad'y i po problemie. Quote
Fearie Posted July 12, 2011 Report Posted July 12, 2011 Ostatnio sprowadzałem kumplowi racka w woodlandzie z ebaya. Wyszło 116zł. Był to rack od SDS i jakość była bardzo dobra. Kolega po miesiącu użytkowania też sobie chwali więc probuj na ebay.com Quote
Recommended Posts