chomikpila Posted July 7, 2011 Report Posted July 7, 2011 Witam ponownie :) Mam mały problem z wyciągnięciem Gearbox'a w M4A1. A mianowicie muszę dostać się do miejsca, w którym można wyciągnąć kable z obudowy, ponieważ muszę je wymienić na nowe. Problem polega na tym, że za bardzo nie wiem jak się do tego zabrać. Proszę o pomoc, ale taką krok po kroku :) Quote
zajaszcze Posted July 7, 2011 Report Posted July 7, 2011 http://www.mechbox.com/m4m16/m733-disassembly.html Proszę bardzo, polecam całą stronę.... Quote
kosteQ86 Posted July 7, 2011 Report Posted July 7, 2011 (edited) najpierw wybij przedniego pina i zsuń górną część body, jeżeli masz kable z przodu to musisz je przepchnąć Następnie zdejmij kolbę z prowadnicy, odkręć prowadnicę ( w środku jest śruba) odkręć pokrywę chwytu pistoletowego, wyjmij silnik i odkręć sam chwyt pistoletowy teraz musisz zdemontować zwalniacz magazynka, na przycisku powinna być mała śrubka, odkręcasz ją i wysuwasz zwalniacz teraz możesz wybić pin z tylu i taki mały pin nad spustem, to by było na tyle, teraz po prostu wyciągasz GB, rozkręcasz i wymieniasz kable, jeżęli nigdy nie rozkręcałeś GB to obejrzyj sobie jakiś filmik na YT Tak to wygląda w większości emek, pozdrawiam kostek @ zajaszcze zanim napisałem wkleiłeś linka:P Edited July 7, 2011 by kosteQ86 Quote
chomikpila Posted July 7, 2011 Author Report Posted July 7, 2011 Dzięki Wielkie za pomoc Chłopaki!!! :) Quote
Foka Posted July 21, 2011 Report Posted July 21, 2011 Wiadomość automatyczna Wątek został przeniesiony z "Broń airsoftowa i problematyka techniczna -> Ogólne techniczne" do "Broń airsoftowa i problematyka techniczna -> AEG/EAG -> I klasa -> Problemy i serwis". Quote
Recommended Posts