Famiru88 Posted July 2, 2011 Report Posted July 2, 2011 Witam. Montuję właśnie Berette M9 ( Bell Eg 707 ). Replika jest na GreenGas. Potrzebuję pomocy otóż po zdjęciu prawej komory wypadł mi mały wygięty drucik. Jest on widoczny na tym zdjęciu: http://imageshack.us/f/685/dsc00147tp.jpg/ . część 71-27 jest pod nią w stronę korpusu. Proszę o pomoc ponieważ nie mam zielonego pojęcia jak powinien być on wsadzony. Z góry dziękuje. Pozdrawiam! Quote
pidzejfat Posted July 2, 2011 Report Posted July 2, 2011 Wiadomość automatyczna Wątek został przeniesiony z "Broń airsoftowa i problematyka techniczna -> Gazowe" do "Broń airsoftowa i problematyka techniczna -> Gazowe -> Pistolety, rewolwery i pistolety maszynowe -> Problemy i serwis". Quote
-Otto- Posted July 3, 2011 Report Posted July 3, 2011 Sorry za jakość, bo telefonem robione, ale chyba widać o co chodzi (jeżeli dobrze zrozumiałem problem). Quote
Famiru88 Posted July 3, 2011 Author Report Posted July 3, 2011 Sorry za jakość, bo telefonem robione, ale chyba widać o co chodzi (jeżeli dobrze zrozumiałem problem). Wisze Ci piwo:)) dzięki wielkie, pozdrawiam. Quote
Recommended Posts