Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam. mam pytanie bo ja pierwszy raz chce kupić replikę nie mam zbyt wielki fundusz znalazłem w necie tanią replikę ale nie wiem czy to będzie dobry wybór http://www.taniemilitaria.pl/ak47-kalasznikow-cm022-wersja-asg-p-98.html dla tego PROSZĘ WAS O POMOC. ma mało FPS-uw i nie wiem cy da się je zwiększyć tak do 260 FPS. ja się tz tak się na tym nie znam ale wiem że musiałbym w nim wymienić lufę wewnętrzną na dłuższą. Z GÓRY DZIĘKUJĘ. POZDRO

Edited by mentos2811
Posted

A macie może jakąś stronkę z tanimi replikami?

ja pisałem ten temat o 4 w nocy i prawie zasypiałem dlatego są błędy.

A macie może jakąś stronkę z tanimi replikami?

ja pisałem ten temat o 4 w nocy i prawie zasypiałem dlatego są błędy. http://www.militaria.pl/action_sport_games/karabinek_aeg_arsenal_sa_m7_%2815361%29_p5781.xml?cat=121 mam jeszcze taką opcje to będzie chyba o wiele lepsze.

Posted (edited)

Kup u krakmana, wychodzi jeszcze taniej. FPSów mniej więcej tyle powinno być.

//Ups, zwykłe 0.28 u krakmanów chwilowo niedostępne

Edited by wiciok
Posted (edited)

Człowieku!! Kup tę cymkę i trochę z nią pobiegaj. Wtedy jak już będziesz wiedział więcej o rozgrywkach i odnajdziesz swój ulubiony sposób gry to i będziesz wiedział w co doposażyć swoją replikę. Być może do tego czasu kupisz już coś z risami. Na dobrą sprawę kupujesz używana g36-jakieś 250-300 zł ok340-360 fps i risy w standardzie. Nic nie musisz dokupować.

Poza tym body w cm.028 jest plasticzane i ja osobiście nie montowałbym montażu bocznego. Ale oczywiście da się, tylko nie wiem jak długo będzie trzymał.

Edited by rodnath
Posted

ja i tak rzadko używam karabinu, używam go tylko jak skoczą mi się miny kumpel pożycza ak47 i fajnie mi się z niego strzela a on go kupił za 700zł, a ja szukam tak do 200zł ostatecznie za 400zł

Posted

przepraszam za pisownie, mam dysortografię

szukam u was pomocy bo moi kumple nie wiedzą gdzie szukać tanich replik, bo siedzą na kasie i mają repliki za minimum 600zł

ja w mojej ekipie jestem saperem, strzelamy się na fortach karabin używam na otwartej pżestrzeni a po fortach biegam z socom-em