grzechu Posted February 28, 2005 Author Report Posted February 28, 2005 A ja sobie zamówiłem dzisiaj tą smycz z allegro za 30 zeta i po prostu coś przy niej pokombinuję i podłączę do Glocka! Pozdro g. Quote
Khunag Posted February 28, 2005 Report Posted February 28, 2005 Na drugim planie ma zapobiegać odebraniu broni w walce Przepraszam za OT, ale bawicie sięw coś takiego w trakcie strzelanek? Wydaje mi się ciut ryzykowne. Quote
Kuba Posted February 28, 2005 Report Posted February 28, 2005 Dlaczego, sądzę że Bronia musi czuć się bardzo podbudowana tym, iż tak o nią walczą. W każdym powinno to jej rekompensować fakt trzymania na smyczy :lol: . A poważnie, to sądzę, iż chodzi o ogólne przeznaczenie smyczy - niekoniecznie w ASG. Bądź co bądź nasze Bronie są dość delikatne :) . Pozdrawiam KZ Quote
RAI wilku Posted March 1, 2005 Report Posted March 1, 2005 tam u góry jest taki emotek --> :wink: oczywiscie nie bawimy się tak, noglądałem się czarowników z IKMF i stiwerdziłem ze jak bede miał smycz to mi nic nie zrobią :lol: Quote
Frugo Posted March 1, 2005 Report Posted March 1, 2005 taka smycz byla w camo. trzeba zadzwonic i spytac moze jeszcze maja. Quote
Recommended Posts