Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Od jakiegoś tyg. mam części w domu ale za chiny nie mogę dostać się do GB mojej Emki. Mógłby ktoś opisać jak toz robić.

Zrobiłem tak: wyciągnęłem piny, kable rozłączyłem i w ręku zostało mi body z GB i rurką od kolby. Bardzo proszę o pomoc.

Posted

Nie mam pojęcia jak ty włożyłeś kombinerki ale nie zmieści mi się cokolwiek tam.

Najlepiej by było gdybyś mi podał jaka firma kombinerek, a jeszcze lepiej kiedy link czy zdjęcie.

Posted

Od jakiegoś tyg. mam części w domu ale za chiny nie mogę dostać się do GB mojej Emki. Mógłby ktoś opisać jak toz robić.

Zrobiłem tak: wyciągnęłem piny, kable rozłączyłem i w ręku zostało mi body z GB i rurką od kolby. Bardzo proszę o pomoc.

W rurce od kolby musi być śruba , przyświeć sobie latarką i zobacz czego potrzebujesz do odkręcenia ww.

Btw : Jeżeli od tygodnia męczysz się z wymontowaniem gearboxa z body , to może nie bierz się za rozbieranie go .

Posted

No dla mnie problem, jak nie otworzę to się nie nauczę. A na serio dacie link do śrubokrętu nie wiem imbusa który to otworzy ?

Powiem wam jedno możescie się ze mnie śmiać, ale jak się nie zapytam to nie będę wiedizał tyle odemnie. I wielkie dzięki dla osób, które starają mi się pomóc.

Posted (edited)

Imbus - widziałeś kiedyś takie coś?

Spytaj ojca/kota/paprotkę na oknie - napewno ma coś takiego.

A jeśli nie ma - to idź do sklepu z narzędziami - kup taki zestawik z róźnymi rozmiarami kluczy imbusowych.

Jak ty nie wiesz jak imbusa odkręcić, to zobaczysz jakie cuda ciebie zaskoczą w gearboxie ;p

Edited by screw
Posted

Ludzie byłem w sklepie i żaden nie pasował... I nabijaniem się pokazujesz tlyko swoją głupotę piszę na dziale dla zielonych a nie zapaleńców którzy siedzą już w tym pare lat. No ludzie ogar...

Dobra dzięki :cool: