gibson95 Posted June 23, 2011 Author Report Posted June 23, 2011 No te nasze ważą 0.20g , jakie się skończą to kupimy te o.25g . No już widzę ten dzyndzel, dzięki wiciok pomogłeś mi bardzo ;)
MisiekEBR17 Posted June 24, 2011 Report Posted June 24, 2011 Jeżeli ktos by chcial to mam taką samą strzelbę do tego 5 shelów za 100zł.
szmerglu Posted June 27, 2011 Report Posted June 27, 2011 Przed zaddawaniem kolejnych tego typu pytań zachęcam do korzystania z szukajki forumowej. Na większość zadanych przez Ciebie pytań od dawna są gotowe odpowiedzi, wystarczy poszukać i nie czekać na łaskę innych.
gibson95 Posted June 29, 2011 Author Report Posted June 29, 2011 Siema.Właśnie mi przyszedł ten MOSSBERG I jest czadowy.Ma tylko kilka nie dociągnięć. np.klapka czasami przy ładowaniu się otwiera, ale może to byś też moje nie umiejętne wkładanie magów. I ta ładownica na shelle, kurna jeden otwór był luźny i przez to zgubiłem jeden magazynek. Co zrobić żeby były ciaśniejsze te otwory, oprócz prucia i szycia na nowo ? Dzięki za wszystko i Pzdr ;) Jakiz to MOSSBERG drogi gibsonie Arend
wiciok Posted June 29, 2011 Report Posted June 29, 2011 Remington gościu, a nie mossberg. Pruć nie musisz, przeszyj tą dziurkę jeszcze raz, tylko trochę ciaśniej.
gibson95 Posted June 29, 2011 Author Report Posted June 29, 2011 No spróbuje ;) nie ma ktoś jednego shella na sprzedaż ? Pzdr
arend Posted June 29, 2011 Report Posted June 29, 2011 Wiadomość automatycznaTemat został zamknięty przez moderatora.Powód: zejście tematu na mocno boczne toryJeśli uważasz, że wątek został zamknięty niesłusznie, zaraportuj go, a rozważymy jego ponowne otwarcie. Pozdrawiamy,Forum Załoga WMASG
Recommended Posts