spartanaqa Posted June 18, 2011 Report Posted June 18, 2011 A więc mam taki problem: gdy strzelam kulki skręcają w prawo. Lufa jest czysta, gumka także, dystanser jest na środku komory, na tej dźwigience leży także równo. No i guzik. Próbowałem różnych dystanserów , w tej chwili siedzi od czarnego guardera. I guzik. Sprzęt to Hk 416 jg (został sam gb, z zewnątrz wsio od boyi), guma czarny guarder, komora p&j (słyszałem że taka gówniana jest, może to przez nią?), była wymieniana dysza, nie znam firmy. Używane kulki to p&j 0.25 - przy mocy 410 fps (je jako powód wykluczyłem bo strzelałem na guarderach 0.25 i też skręcały w prawo) Może jakiś dobrodziej mi pomoże? Bo ja już straciłem sporo nerwów. Quote
spartanaqa Posted June 18, 2011 Author Report Posted June 18, 2011 Huhu - problem rozwiązany :biggrin: Powodem tego był kawałek teflonu, który owinęłem pod gumką dla szczelności - przy którymś zdjęciu gumki przesunął się on w stronę otworu dla gumki i zwinął się w wypustkę, która powodowała właśnie te skręcanie. Ale post Jackobik'a skłonił mnie do rozłożenia komory jeszcze raz, więc dzięki za odpowiedzi ;] Temat do zamknięcia Quote
Recommended Posts