Guest (ID:6452) Posted June 17, 2011 Report Posted June 17, 2011 Zakupiłem u nich wczoraj buty. Wcześniej dwukrotnie ich odwiedziłem wypytać, podowiadywać się. Obsługa fachowa i sympatyczna, towar sprowadzany dla mnie był już na trzeci dzień, dobry kontakt przez gg, na moją prośbę napisali mi smsa jak dotarła przesyłka. Na dzień dzisiejszy- polecam. Mam nadzieję, że nie będę musiał przekonywać się jaka jest postawa sklepu w sytuacji składania reklamacji :D ale liczę, że równie dobra. Quote
Dudek Javny Posted June 17, 2011 Report Posted June 17, 2011 Również brałem u nich kilka rzeczy (plecak, ładownice, etc). Miła i fachowa obsługa przez GG :d Jedyne co mi sie nie podoba, to brak internetowego sklepu. Quote
Bieniekk Posted June 17, 2011 Report Posted June 17, 2011 Zamawiałem tam kamizelki, ładownice i inne rzeczy, sklep bardzo fachowo podchodzi do klienta, profesjonaliści w 100%. Jeden z najlepszych sklepów, z jakim się spotkałem. Jedynym minusem jest brak sklepu internetowego jak wspomniał kolega wyżej, mam nadzieję że wkrótce się to zmieni :happy: Quote
Bartess Posted June 18, 2011 Report Posted June 18, 2011 Plusy: -fachowa i szybka obsługa -bardzo dobry kontakt -spory asortyment (flyye) Minusy: -odrobinę wyższe ceny od konkurencji -brak sklepu internetowego (buduje się chyba z pół roku) -kurier 25zł, brak możliwości wybrania poczty polskiej mimo, że kiedyś taka możliwość była. Quote
JackN Posted June 23, 2011 Report Posted June 23, 2011 Również polecam ! Obsługa fachowa i konkretnie podchodzą do klienta. Teraz czekam na nowe zamówienie u nich z Hazardu 4. Quote
Avataar Posted November 17, 2011 Report Posted November 17, 2011 Niestety nie byłem w KHAKI SHOP osobiście ale mogę powiedzieć że kontakt mailowy i telefoniczny z obsługa stoi na bardzo wysokim poziomie. Fachowe podejście i doradztwo. Zamówiłem kamizelkę, panel i ładownice - wszystko to marki FLYYE. Jestem w szoku co do jakości wykonania zakupionego przeze mnie oporządzenia które znałem jedynie ze zdjęć z netu. Towar zamówiłem w poniedziałek, kurier pod moimi drzwiami zjawił się we wtorek. Polecam ten sklep i jak kilku moich przedmówców... czekam na wersję on-line! Quote
Guest (ID:6452) Posted January 11, 2012 Author Report Posted January 11, 2012 Odstąpiliśmy dziś od umowy, dostałem zwrot pieniędzy, jestem stuprocentowo zadowolony. Wymagało to w prawdzie dwóch pism i odrobiny łażenia plus lektury różnych przepisów z mojej strony coby wiedzieć konkretnie jakie mam prawa ale sprawa zakończona. Jak będę czegoś z Ich asortymentu potrzebował a nie będzie to dostępne gdzieś indziej pod ręką- na pewno zawitam ponownie. Opinia pozostaje pozytywna! Pozdrawiam. Quote
tomtus Posted January 11, 2012 Report Posted January 11, 2012 Zakupiłem u nich dużo róznego sprzętu, obsługa na miejscu bardzo pomocna i rzeczowa. Polecam wszystkim Quote
Guest (ID:6452) Posted January 16, 2012 Author Report Posted January 16, 2012 Jeszcze dodać chciałem, juz po zakończeniu sprawy zapytałem mailowo jaki rozmiar miały te buty które kupiłem i panowie z Khaki udzielili mi tej informacji choć w sumie nie musieli. Plusik! Quote
Śliwa Posted January 25, 2012 Report Posted January 25, 2012 Dziś byłem na miejscu, obsługa bardzo kompetentna, a z kamizeleczki jestem baaardzo zadowolony :) Ceny też raczej dobre :D POLECAM. Quote
JackN Posted February 7, 2012 Report Posted February 7, 2012 Kolejny zakup , tym razem butki dla żonki ! Jak zwykle pełen profesjonalizm ! Polecam ! Quote
Vilreen Posted February 10, 2012 Report Posted February 10, 2012 U mnie też wszystko w porządku, towar przyszedł bardzo szybko, kontakt jak zwykle - najlepszy:) Oby tylko chłopakom udało się otworzyć sklep internetowy szybko. Polecam! Quote
cNR Posted October 17, 2012 Report Posted October 17, 2012 Sklep bardzo dobry, polecam. Fachowa obsługa, konkretny towar i co najlepsze - sklep z wielkimi perspektywami i wieloma ciekawymi pomysłami. Właśnie im powierzyłem pomalowanie mojej M4 a efekty poniżej: Panowie malują krylonem, ceny malowania wahają się od 70 - 100 zł w zależności od ilości farb i skomplikowania wzoru. Powyższe malowanie miało pasować do multicama i jak widać prezentuje się bardzo dobrze. Bardzo serdecznie polecam, pozdrawiam sklep i życzę powodzenia ;) Quote
Avataar Posted January 11, 2013 Report Posted January 11, 2013 Kolejny, bezproblemowy zakup i szybka dostawa towaru. Polecam! Quote
Recommended Posts