Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Mam pytanie czy w mp5sd6 cm.027sd6 ladowarka wylacza sie samoczynnie, czy jakas dioda to sygnalizuje. Jak nie to ile bedzie sie ladowala bateria (1100mAh 8,4 V) Mi wyszlo ze 6h.

Guest Aztek_PL
Posted

Zależy jakim prądem ładujesz. Ale 6 godzin to jest realny wynik.

Posted

jeśli to jest stockowa ładowarka to na 99% nie ma takiej funkcji. Najlepiej ze wzoru sobie wyliczyć i po prostu odłączyć po tym czasie i nie ryzykować z przeładowaniem ogniw

Posted

ok. zrobiłem tak ale nie wiem dlaczego Gearbox nie chce wystrzelic kulek. Jedynie słychac że silnik próbóje poruszyc zębatki w gearboxie.Może to wina (zablokowanych zębatek)? a nie niedoładowanej bateri. Ja juz nie wiem . :dry:

Może nasmarować zebatki? Ale mam pod ręką tylko wd40(nie wiem. czy można tym smarować?

Posted

Nie mam odpowiedniej batki. Bo ta z mojej m4 nie pasuje do mp5 ;/ Ale raczej batka jest w porządku bo jest prawie nowa. To raczej zębatki sprawiają problem. Bo było to tak że jak sobie chciałem postrzelac to elegancko wszystko śmigało, a po pewnym czasie silnik miał problem z poruszeniem zębatek, a po kilku nacisnięciach spustu znowu wszystko działało. A i jeszcze jedno tą replike kupiłem jako używaną(ale praktucznie bez śladów użycia, problem w tym że nie była konserwowana i jakis czas przed kupnem wisiała u sprzedającego na ścianie i sie troche zakurzyła :icon_confused: Może ją namarować?

Posted

Dobry pomysł ale nie zabardzo miałbym komu oddać. Ale to już raczej niepotrzebne, gdyz wyjąłem silnik z repliki i odpaliłem go na tej chinskiej batce i okazało sie że po kilkunastu sekundach bateria się rozładowała a silnik zaczął pracowac na niskich obrotach(nie mógł poruszyc zębatek w GB . Kupuje sobie nową batke :icon_razz2: Miałeś rację Seba1b

• 1 month later...