JokerGMA Posted June 12, 2011 Report Posted June 12, 2011 Witam. Na dzisiejszej strzelance pękła mi szybka w eotechu (dokładnie to dwie). Czy mogę gdzieś kupić takie szybki, lub gdzieś dorobić (np szklarz) ? Pozdrawiam. Quote
Damiano13 Posted June 12, 2011 Report Posted June 12, 2011 Na chwilę obecną to co Ci pozostaje to zakup nówki sztuki + http://gunfire.pl/product-pol-1152191468-Oslona-na-kolimator-.html Quote
Ari Posted June 15, 2011 Report Posted June 15, 2011 Albo kupic ode mnie uzywanego eotecha w niskiej cenie ;) Quote
fifibezon Posted June 18, 2011 Report Posted June 18, 2011 Albo kupic ode mnie uzywanego eotecha w niskiej cenie ;) Ari za takie coś powinieneś dostać bana. Powinieneś pomóc, a nie się reklamować. :bialaflaga: Co do osłonki z linka, to używa się jej NA szkiełka właściwie przed przednie. Quote
Krepel Posted June 19, 2011 Report Posted June 19, 2011 Witam, najlepiej poszukać EO z uszkodzoną elektryką, które tanio chodzą. Jeśli chcesz, to mój kolega wyrwał kable ze swojego i nie jest mu potrzebny, to popytam. Quote
Ari Posted July 4, 2011 Report Posted July 4, 2011 Ari za takie coś powinieneś dostać bana. Powinieneś pomóc, a nie się reklamować. :bialaflaga: Co do osłonki z linka, to używa się jej NA szkiełka właściwie przed przednie. Jakbys sie nie domyslil - kupno uzywanego koli taniej jest jedynym (poza kupnem nowki) rozwiazaniem bo naprawic sie szybki w koli nie da Quote
Recommended Posts